Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne, jesli on co chwile zmienia zdanie i sam nie wie czego chce. Nie moze przyjsc do mnie i pomoc mi malowac mieszkanie, bo "ma ciekawsze rzeczy do robienia". Jak mozna tak odpowiedziec swojej dziewczynie? Czy naprawde tak się postępuje? Ostatnio stwierdzil, ze nie ma czasu i nawet do mnie nie zadzwoni. Trwa to od kilku dni. Wydaje mi sie, ze jemu na mnie nie zalezy. Po trzecie jak probuje z nim o tym porozmawiac mowi: " czy jak go musze meczyc", odpowiada "nie wiem", milczy. Jak mam z nim rozmawiac jesli on wlasciwie nie chce rozmawiac?

Gość gość
A ile jesteście razem? Wiesz, z facetami bywa różnie. Ciężko powiedzieć z czego wynika jego zachowanie, czy z tego, ze nudzi mu sie juz w waszym związku , czy może ma inne problemy i wyzywa sie na tobie, czy może po prostu ma taki charakter. Powiedz cis więcej o waszej sytuacji

Gość gość
Jesteśmy razem od 1,5 roku. Nie mam z kim porozmawiać, więc piszę tutaj. Jak tę sytuację naprawić? Co w zasadzie powinnam zrobić? Zauwazaylam takze, ze jego zainteresowanie wzrasta jak jest przy mnie, a jak on wraca do domu to w zasadzie ja się czuję tak, jakbym powinna szukać kogoś innego, ponieważ nie widzę, zeby był mną zainteresowany. Obawiam się, że zostanę na lodzie.

Gość gość
moze jest spod znaku ryby, to wiele tłumaczy

Gość gość
NIe, nie jest. Chcialam sie dowiedziec, czy w Waszych normalnych zwiazkach tez tak sie zdarza. Czuję sie tak jakbym byla w tym zwiazku sama. Nie ma rozmowy, milczenie, brak odpowiedzi, brak planow.

Gość gość
może lenistwo po prostu? tak wygodniej