Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy problem z akcpetacja zycia minie mi?

Polecane posty

Gość gość

pisałem z taka dziewczyna ale sie chyba jej zbytnio nie spodobałem ogólnie wiem że będę zawsze sam nic prawie nie umiem jestem nieudacznikiem(nwm jaka bede miec prace) nie mam znajomych i nigdy nie bede ich juz miec jestem typem samotnika,moi byli znajomi maja lepsze prace odemnie ,dziewczyny,a ja.... nwm przemyslalem sobie to wszystko na czysto i mysle ze chyba powinienem to wszystko zaakceptowac takie jest moje zycie szkoda tylko ze nie mam dobrej pracy bo bym sie przeprowadzil czy mial ktos stycznosc z zzakceptowaniem kiedys swojego zycia to tyle dzisiaj nic nie pisze bo jak rozmawiam z moim ojcem to on nic nie rozumie i pyta mnie tylko czy czytałem ile prezesi pieniedzy zarabiaja to forum anonimowe wiec nie wstyd mi sie tak wyzalac;D

Gość gość
jak ktos chce napisac cos nie milego to tez mi moze to napisac

Gość gość
Tu nie chodzi o bycie miłym czy nie, koleś który sie nad sobą użala i jest niezaradny życiowo nie ma co liczyć na dobra prace czy dziewczynę w ogole, po prostu selekcja naturalna, są mężczyźni i są ofermy i tyle w temacie

Gość gość
dz za odp

Gość gość
Każdy ma szanse na wartościowe i godne życie, tylko ścieżki niektórych są bardziej strome :) Nie wiem ile masz lat przyjacielu, ale chyba niewiele z tego co piszesz. Dlatego mogę Ci powiedzieć z własnego doświadczenia, że nie powinieneś stawiać się na straconej pozycji. Możesz wszystko. Podejmij walkę o to na co masz ochotę w życiu. :)

Gość gość
w d***e mam tam jakas walke chcialbym miec tylko dobra prace ale nawet tego nie bd miec a w domu tez nie mam co robic niczym sie nie interesuje a nie chce grac w te gry komputerowe bo uzalezniaja i wgl nie chce:/

Gość gość
to co ja powinienem zrobic dodam ze nie chce grac w gry komputerowe mam 20 lat jestem w 3 liceum powiedzmy teraz siedze w domu i nie mam kompletnie zajecia nwm moze szkola bym sie zaja

Gość gość
poza tym ja nie jestem kazdy jestem odmiencem spolecznym i fizycznym.

Gość gość
a na stronach o akcpetacji wyskakuje mi sekta;d