Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze jest kiedy facet

Polecane posty

Gość gość

Od razu wie na początku znajomości, że on nie chce mieć nikogo na stale. Lubi typ leniwca-kanapowca i nie ogarnie się, aby być w związku. A kobieta się stara, a on udaje. Kobieta musi być sprytna, aby szybciutko zorientować się, że pan egoistka już ma taki plan. Potem kiedy w twarz mu się oznajmia, nawet się nie zdziwi, bo przecież nie zależy. Lepiej zajac się motorami np. Tylko uczciwości brak, bo od razu się powinno określić i być uczciwym wobec kobiety, wtedy my mamy w odwłoku i albo pa, albo pitupitu.... Jak ja niecierpie takich oszustów!

Gość gość
Są i gorsi.

Gość gość
Najgorsze jest kiedy facet.. jest facetem - świat według kobiet

Gość Daeerttggfeer Paweł
Najgorsze jest, kiedy kobieta na pierwszej randce mówi że szuka miłości itp. Nowo pozwanemu facetowi o którym nic jeszcze za bardzo nie wie :-)

Gość gość
Bo facet to nie kobieta i potrafi logicznie myśleć, nie można zakładać czegoś stałego już na samym początku, kiedy się jeszcze nie zna tej drugiej osoby zbyt dobrze.

Gość gość
bardzo logiczne i klarowne jest okreslenie swoich celow na samym poczatku aby nie marnowac czas na bzdety. Nie wiadomo kim jest drugi czlowiek, ale dokladnie wiadomo czego sie szuka. Jak mezczyzna szuka milosci a nie seksu, to dlaczego mialoby go zdziwic tak ogolne stwierdzenie (nie dotyczy jego a ogolnie celow kobiety, wiec w czym problem, chyba, ze chce tylko zliczyc?)

Gość gość
Autorka ma racje, ze faceci oszukuja aby przeleciec dziewczyne. uwazam, zeto s*******nstwo tak tratowac drugiego czlowieka

Gość gość
Mój partner też od samego początku twierdził, że nie chce nikogo na stałe i że nie szuka związku... zresztą ja też tego nie szukałam i od 4 lat jesteśmy razem :) można? Można :)

Gość Taki_jeden_964
Ja też nie chcę i na początku od razu pani to oznajmiłem. Dalej jesteśmy razem. :)

Gość gość
No można, ale wtedy gdy strzała amora go trafi, ale masa facetów nie nadaje się na męża partnera i chce też być tzw. Wolnym. To trzeba na wstępie powiedzieć. Ale nie zrobi tego cholery egoistka zapatrzony we własne potrzeby. Takich trzeba dokładnie na wstępie prześwietlić i szybko kopnąć w zad. Autorka tematu.

Gość gość
okej, w takiej sytuacji byliscie uczciwi co do Waszych zamiarow a pozniej obie strony zgodnie zmienily swoje nastawienie

Gość Taki_jeden_964
Ale nie zrobi tego cholery egoistka zapatrzony we własne potrzeby. xxxxxx Ale o kim piszesz ? o facecie, kobiecie bo nie po polsku.

Gość gość
Cholerny egoista- ach ta autokorekta.

Gość gość
o facecie, ktory ukrywa swoje cele aby zaliczyc dziewczyne (zwykle bardzo dobrze wie, ze dziewczyna szuka stalego zwiazku, jest uczciwa i nie zgodzi sie na ff, ale nie mowi jej, ze szuka tylko wolnego zwiazku zeby jej nie sploszyc) [za Autorke gosc powyzej]

Gość Taki_jeden_964
Czyli albo ślub albo samotność. Nic pomiędzy ? a gdzie miejsce na zwykłą przyjaźń. Seksu faceci zawsze pragnęli i zawsze pragnąć będą. Tacy jesteśmy i koniec.

Gość gość
No dobrze przyjaźń, ale to się mówi! Znałam dwóch- jeden już postanowił się nie wiązać , po tym jak go baby wykorzystały. (no jak był stary i glupi, to nie dziwota), drugi wybudował chate i woli pucować motory, nie chce nikogo od lat na stale. Żeby w domu mu czegoś ktoś nie zniszczył, czy cholera wie....Sama musiałam do tego dojść, bo żaden nie raczył tego oznajmić. A geby mieli.

Gość gość
masa facetów nie nadaje się na męża partnera i chce też być tzw. Wolnym x Chęci to tutaj nie mają nic do gadania, ja też nie chciałem dziewczyny na stałe, bo uważałem że to jeszcze nie pora, a jednak zdarzyło się tak, że pokochałem i zostałem na stałe :) Jeśli ma się wątpliwości co do partnera, to trzeba trochę poczekać, nikt was na siłę do łóżka nie ciągnie.

Gość Taki_jeden_964
A co ? podrywali cię, a potem oznajmili, że nie szukają związku ? Ja nie podrywałem, mnie zaproponowała pierwsza, zgodziłem się i tak zostało.

Gość gość
Miedzy slubem a (samym) seksem jest staly zwiazek. seks jest wazny w kazdej z tych relacji. U mnie tak bylo, ze facet flirtowal a po 4 mcach nadal nic nie mowil, poza tym, ze mozna sie spotkac, w podtekscie na numerek, bo juz na kawe zeby pogadac o nas, to nie ma czasu.

Gość gość
ochydni manipulanci i egoisci

Gość Taki_jeden_964
Żle trafiłaś i już

Gość gość
Mój chłopak przez 1,5 roku nic nie mówił, poza tym że mnie bardzo lubi i że lubi spędzać ze mną czas, ale wiedziałam że z jego strony to coś więcej niż zwykła sympatia, to się po prostu czuje i widzi w oczach.

Gość gość
Podrywali? :-)Tak, ale nic nie mówili. Za to ja odkryłam, czego oczekują. Po długim czasie nadal są sami, ponieważ żadna nie chce iść na układy dla zabawy. Stare zgredy i już. Źle trafiłam, wiem.

Gość Taki_jeden_964
Po długim czasie nadal są sami, ponieważ żadna nie chce iść na układy dla zabawy. Stare zgredy i już. xxxxx Cieszysz się ? życzysz im z tego powodu źle ? Lepiej być samemu niż trafić na byle kogo. Ja tak moglem wpaść, potem bylem długo sam ale dużo szczęśliwszy. Teraz jestem z kimś wyjątkowym.

Gość gość
Taaa, od razu im życzę czegoś tam. Mam ich w d...a ze blisko mieszkają to wiem. Nawet sami mi to powiedzieli. Tyle, że ja już nie chce mieć z nimi kontaktu, a oni owszem. "Byle kim", taaa, yhm....:-P

Gość gość
Ich czas już mina,, teraz właśnie im zostanie byle kto. Już maja problem, tylko rozwódki z dziećmi, albo samotne matki. Sami stwierdzili, że w tym wieku już nie znajdą. To 40letnie zgredy! Ja zażądałam zaprzestania kontaktu ze mną. Dupki myślący, że będę dogadzac i czekać. A tu lipa...jestem niezależna, mam powodzenie i B.dobra prace z dochodami. I mam ich gdzieś, teraz żałują..., że niby nie wiedzieli kto jest koło nich. Spotykam się z innymi, ale ich badam... Także starszym panom powiedziałam nie!

Gość gość
Moj tez byly starszy i tak samo dzialal (gral):D to typ egoisty i piotrusia pana, starego kawalera. za to teraz mam super mezczyzne a nie faceta-manipulanta i Tobie Autorko tez tego zycze:)

Gość gość
Jak będą chcieli to znajdą.