Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie

Polecane posty

Gość gość

Boje sie ze zaszlam w ciaze :( chlopak nie doszedl w srodku. Za 4 dni powinnam miec okres ale zadnych objawow nie mam tylko moze raz dziennie leciutko zaboli mnie jajnik. Piersi pobolewaja mnie delikatnie po bokach od paru dni. Zawsze mnie bolaly przed okresem ale bol roznosil sie od pach pod spod piersi. A teraz tylko po bokach. Brzuch mnie nie boli a juz powinien zaczac. Nie mam regularnego okresu czasem umie sie spoznic tydzien. Boje sie isc zrobic test bo chyba zawalu bym dostala. Z tym chlopakiem juz nie jestem. Jakie powinnam miec 1 objawy ciazy? Dodam ze mam straszne gazy. Ale przed miesiaczka i w czasie zawsze mialam.

Gość gość
Kurwa mac !nie slyszalas o tabletce poronnej ktora ginekolog przepisze bez problemu? Zamiast z********ac do gina po recepte to p********z tu farmazony.

Gość gość
Ta tabletka dziala 72 godz a ja uprawialam seks w tamtym miesiacu

Gość gość
Prosze odpowiedzcie mi czy jest szansa ze doszlo do zaplodnienia jesli on nie wchodzil nawet bez gumk? Dodam ze doszedl jak piescilam go oralnie. Nie chce mi sie wierzyc ze moglo dojsc do zaplodnienia... Ale nie mam jeszcze objawow ze zbliza sie okres tylko straszne gazy. I ten naprawde delikatny bol jajnikow raz dziennie

Gość gość
jesli jego penis nie mial kontaktu z Twoja pochwa no to przeciez wiadomo ze w ciazy nie jestes. nie panikuj bo ze stresu Ci sie ten okres bedzie spoznial, a nie z powodu ciąży

Gość gość
Ta tabletka dziala nawet do miesiaca stosowalam ja trzykrotnie to tylko takie gadanie ze 72godz. Ponadto sa tez inne tabletki na wywolanie okresu ale trzeba isc do gina. A na koniec powiem ze z pewnoscia nie zaszlas ale twoja opowiesc wskazuje ze jestes glupia i masz pewnie z 15 lat.

Gość gość
On wchodzil do srodka tylko z gumka a trysnal na zewnatrz. Czy jest mozliwe ze np gumka byla peknieta i prejakulant z plemnikami dostal sie do srodka? Albo np nasienie w jakis sposob moglo dostac sie do pochwy np jak dotknelabym sie przez przypadek reka? Kurcze jestem strasznie zestresowana. Nie moge spac w nocy :(

Gość gość
Glupia? Po czym to wnioskujesz? Akurat nie trafilas. Mam 20lat,tylko strasznie sie boje. Ty jestes chyba jakas glupia bo wypowiadasz sie na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia. Tabletka 72h po nie wywoluje poronienia tylko ssprawia ze komorka jajowa i plemnik sie nie polacza :o dlatego nazywa sie 72 gidz po bo tyle czasu zajmuje plemnikowi dotarcie do komorki jajowej. Ginekolog nie przepisalby tabletki na poronienie (sa wyjatki) takze nie wyzywaj kogos od glupich bo madrzejsza nie jestes ;)

Gość gość
rozumiem ze zaczelabys sie denerowac 3 dni po dacie planowanego okresu. ale 4 dni przed? przepraszam za szczerosc, ale straszna z Ciebie panikara. wyluzuj troche ;) prawdopodobienstwo ciazy w tym przypadku wynosi 0,00001%

jejku nie panikuj. Nie jesteś w żadnej ciąży :D Ostatnio tez się bałam, że zostałam zapylona, ale u mnie strach był uzasadniony. Po pierwsze miałam wtedy dni płodne, po drugie uprawiałam seks bez żadnego zabezpieczenia kilka razy w ciągu tych dni płodnych. Dostałam okres z dwudniowym opoźnieniem

Gość gość
Dzien po stosunku dostalam okres ale z uwagi na to ze mam strasznie nieregularny okres to niczego nie mozna byc pewnym. Jesli nie bede w ciazy to przysiegam ze przez najblizsze 5 lat nie bede sie kochac :p Dziekuje za slowa otuchy dziewczyny. Kolezanki tez mi mowia ze to niemozliwe. Ale zawsze ten strach w srodku pozostaje ze moze jednak:(

Gość gość
20lat? i taka glupia jestes ze przykro sie robi jak sie czyta te twoje glupawki. Lepiej ty sie doksztalc z ginekologii bo walisz sie na cale majty a pojecia zero. Kurwa skad sie takie tepe dzidy biora w dzisiejszych czasach.

Gość gość
12:34 To ty od tej tabletki poronnej 72h po?:D gratuluje rozumu. Jestem panikara moze rzeczywiscie. Ale nie pisze takich glupot jak ty. Kobietko idz sie przewietrz ;) chyba masz zespol napiecia przedmiesiaczkowego ;)