Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinowyDżem

PAPIEROSY W PODSTAWÓWCE !!!

Polecane posty

Gość MalinowyDżem

Witam. Wczoraj moja córka Nikola (10 lat) poinformowała mnie że dowiedziała się na apelu szkolnym o paleniu papierosów przez VI klasę. Byłam bardzo zdziwiona. Myślałam że takie rzeczy są w gimnazjum, liceum ale PODSTAWÓWKA?! Skat oni to biorą?! Co o tym sądzicie?

Gość gość
6 klasa to juz 12 lat. w tym wieku to normalne ze fajek sie probuje. a skad maja? pewnie starym podkradaja

Gość gość
nie wiem co cie tak dziwi, ja chodzilam do podstawówki ok 2000 roku i wtedy tez KILKA osob palilo, z V i VI klasy i jeden chłopak z IV, chodzili na przerwie do kibla koło szatni bo tam rzadko ktos chodzil, albo na dlugiej przerwie na boisku za budynkiem gospodarczym, mieli kilka miejsc, mnie do tego nie ciągnelo... wiem ze ci z VI klasy pili raz piwo, to bylo podczas szkolnej dyskoteki, w tym jedna kolezanka z klasy , bardzo dojrzala na swoj wiek, miala znajomych w ostatniej klasie

Gość gość
a skad maja? pewnie starym podkradaja x w większości kiosków bez problemu sprzedają małolatom fajki, zwłaszcza tych osiedlowych, a jak nie chcą to wystarczy posłać wyrośniętego kolege i sprzedadzą, podobnie z alkoholem, wiele razy widzialam jak u mnie na osiedlu w sklepach sprzedawali cale zgrzewki piwa 13-15 latkom, o starszych juz nie wspominając 🖐️