Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GLUTEN w jakiej postaci

Polecane posty

Gość gość

będę niedługo wprowadzała gluten. Wiem już kiedy, wiem jakie dawki.. Tylko jak tą kaszę manną dać?? suchą?? na początku chcę do mojego mleka - ale suchą wsypać, czy ugotować na wodzie i wymieszać z mlekiem? a w warzywkach też daje się suchą kaszę??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pomóżcie:) na jakieś głupie tematy tyle odpowiedzi a na moje pytanie zero? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nikt? nic? ;) ;) ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ty też jesz surową kaszę lub mąkę?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja gotowałam na wodzie małą ilość manny, potem ok pół łyżeczki dodawałam do mleka i tyle.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wprowadzaj jak najmniej- gluten i mleko- zastap produktami bezgluetnowymi a mleko mlekiem owsianym ryżowym, mąki pszenne zamień na te z ryżu lub ciecierzycy, podawaj kasze gryczane jaglane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×