Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co on ukrywa

dlaczego on nie chce rozmawiac przez telefon a tylko pisac co myslicie

Polecane posty

Gość co on ukrywa

sluchajcie,poznalam na czacie milego faceta,normalny z wygladu,wszytko ok.on chce sie spotkac,ja rowniez.narazie piszemy tylko,ale ja zaproponowalam,zebysmy pogadali przez telefon,to mowil,ze narazie nie...bo cos tam.zony napewno nie ma,bo nawet mi napisal,ze jak sie lepiej poznamy to mnie zaprosi do siebie i ugotuje cos dobrego.wyslal mi tez zdjecia swojjego domu bo chcial porady odnoscie koloru scian.zonaty to chyba tak nie robi i na obiad by nie zapraszal...wiec o co moze mu chodzic?spotkac sie tak,ale przez telefon porozmawiac to juz nie?

Gość gość
zonaty z czata wszystko powie bylebys wyskoczyla z majtek

Gość gość
mogl cie oszukac i moze miec żone, albo jest wstydliwy i nie lubi rozmawiac (ja np nigdy nie dalam zadnemu facetowi z internetu swojego numeru, nie lubie z obcymi rozmawiac bo nigdy nie wiadomo o czym i tez ze wzgledow bezpieczenstwa)

Gość gość
Czy ma kogoś czy nie ma nie ma znaczenia bo to zawsze zły znak.

Gość gość
Nie wiem co on ukrywa ale ja tez nienawidze rozmawiac przez telefon albo w oczy albo pisac smsy. No nie lubie gadac przez telefon z jakiegos powodu sie denerwuje stresuje. I nic nie ukrywam. Takze to nie musi nic oznaczac.

Gość co on ukrywa
nie.mam tez jego fejsa,on pisdze tez o roznych porach,zonaty to raczej tak nie moze.i odpisuje tez od razu.moze sie glosu wstydzi?

Gość co on ukrywa
kurcze,nie wiedzialam.ja lubie przez telefon rozmawiac,ale moze macie racje,moze sie denerwuje jak rozmawia.

Gość co on ukrywa
up