Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 168 cm, więc wszystkie inne moje zalety nie mają już dla kobiet znaczenia

Polecane posty

Gość gość

najmniejszego. Moje dokonania, to jakim jestem człowiekiem, ile pracy włożyłem w swój rozwój, jaka jest moja moralność, co osiągnąłem.

Gość gość
w dodatku jesteś prymitywem zakompleksionym..

Gość gość
No niestety, sorry, ale masz prawie tyle wzrostu co ja. 170 dla faceta to absolutne minimum.

Gość gość
Byłam z facetem, który miał 165. Można? Można.

Gość gość
Ja mam 170 mój mąż 168 i jestem z nim mega szczęśliwa a czy to się innym podoba czy nie jest mi obojętne.

Gość gość
Spotykałam się kiedyś z mężczyzną, który miał 167cm wzrostu. Ja mam 173. I to ja go poderwałam. :) Wzrostu się nie wybiera, więc dlaczego miałam go z tego powodu skreślać? A autor ma, jak widać masę kompleksów i tylko dlatego nie będzie miał kobiety, nie z powodu wzrostu. Kobiety mają wystarczająco dużo kompleksów "dzięki" modzie i popkulturze i nie mają już siły leczyć kompleksów swojego mężczyzny.

Gość gość
Najwazniejsza jest geba kolego. Widocznie masz c*****a gebe.

Gość gość
A jak ktoś taki ma nie mieć kompleksów jak większość kobiet traktuje takiego faceta jak śmiecia. To czyja to wina, że ma kompleksy i źle się czuje? Jakby tobie każdy dawał do zrozumienia, że jesteś śmieciem to jak byś się czuła? Ile wy macie nieuzasadnionych kompleksów, a facet nie ma prawa ich mieć nawet wtedy jak ma powody.

Gość gość
byc moze tez budowe ciala, waskie barki szeroka d**e. To jest czynik niezalezny od wzrostu

Gość gość
Nieprawda właśnie twarz mam dobrą, ale kobieta woli kogoś nawet z dużo brzydszą twarzą, byle wysokiego. Wzrost jest znacznie ważniejszy niż twarz.

Gość gość
Ale w sumie to jest dobra strona tego wzrostu. Przynajmniej poznałem prawdę o kobietach, gdybym był wyższy to pewnie byłbym teraz z jakąś nawet nie wiedząc o tym, że jest ze mną tylko z powodu wzrostu i ciała. I kupowałbym te kłamstwa, a potem przyszłyby problemy ciało by się rozpadło to i ona by odeszła. W sumie wolę już z nikim nie być niż być z kimś kto wybrał mnie za wzrost, a bez niego by skreślił.

Gość gość
Może szukasz tylko wśród wysokich. Takie dziewczyny 165-175 cm jak założą szpilki będą sporo wyższe od ciebie :( Szukaj więc w swojej lidze. Kobiety o wzroście 150-160 cm.

Gość gość
Kolejne słabe prowo. Takich tematów było już tutaj w chuyyy

Gość gość
"Nieprawda właśnie twarz mam dobrą, ale kobieta woli kogoś nawet z dużo brzydszą twarzą, byle wysokiego. Wzrost jest znacznie ważniejszy niż twarz. " Bzdura.

Gość gość
no i znowu się pajac produkuje...jakbyś synu miał jakieś osiągnięcia to miałbyś branie. Uwaga! P********ie bez sensu na kafe nie jest osiągnięciem

Gość gość
Ja mam 156 cm wzrostu, ale szczerze mówiąc nigdy w życiu nie chciałabym być z facetem który nie ma minimum tych 170-kilku. Nie czułabym się bezpiecznie. Zaatakuje cie ktoś i co zrobisz z takim kurd**elkiem?

Gość gość
to nie jest świat dla konusów

Gość gość
fakt, ładnej nie znajdziesz, poszukaj w swojej lidze

Gość gość
znajdzie ladna jak ma dobra gebe i niski body fat. Moj znajomy ma 170 ale ma dobra ta gebe, nawet ja to widze jako facet i ma laske 7-8/10. zarabia z 4-5 kola ale watpie ze to mialo jakikolwiek wplyw bo to nie sa jakies kokosy.

Gość gość
Ja mam 156 cm wzrostu, ale szczerze mówiąc nigdy w życiu nie chciałabym być z facetem który nie ma minimum tych 170-kilku. Nie czułabym się bezpiecznie. Zaatakuje cie ktoś i co zrobisz z takim kurd**elkiem? walniesz głową o ścianę zeby mózg się poruszył ?

Gość gość
najmniejszego. Moje dokonania, to jakim jestem człowiekiem, ile pracy włożyłem w swój rozwój, jaka jest moja moralność, co osiągnąłem. xxx A co takiego szczególnego dokonałeś, że uważasz iż kobieta należy ci się z urzędu? Czyżby następny roszczeniowy smarkacz z pokolenia Y uważający, że należy mu się wszystko czy rozpieszczony jedynak zderzony z rzeczywistością?

Gość gość
tacy jak ty autorze zakompleksieni , smieszą mnie tak samo jak ci co mają 195 cm i wydaje im się ze mogą mieć kazdą panne , a nic sobą nie reprezentują poza wzrostem

Gość gość
"A co takiego szczególnego dokonałeś, że uważasz iż kobieta należy ci się z urzędu? Czyżby następny roszczeniowy smarkacz z pokolenia Y uważający, że należy mu się wszystko czy rozpieszczony jedynak zderzony z rzeczywistością" xxx No i właśnie dlatego nie znajdę, widzicie, że mając 168 jestem z góry oceniony negatywnie, skreślony, chociaż nic o mnie nie wiecie to od razu z wulgaryzmami. I potem wymagacie, żeby taki facet nie miał kompleksów. Jak ma nie mieć, skoro choćby po tym temacie widać jak się takich postrzega. Jakby tak do was pisali kochane kobiety to ciekawe czy łatwo by wam było mówić: "Nienawidzę takich zakompleksionych itd..."

Gość gość
"tacy jak ty autorze zakompleksieni , smieszą mnie tak samo jak ci co mają 195 cm i wydaje im się ze mogą mieć kazdą panne" Aha, śmieszą cię kompleksy u kogoś kogo traktuje się tak jak masz powyżej przykłady. To bardzo dobrze o tobie świadczy. Ciekawe jaką ty miałabyś ocenę własnej wartości, gdybyś dostawała dziesiątki/ setki takich rzeczy. Mogłabyś najwyżej udawać, to jest łatwe.

Gość gość
nie marudź chu-opaku. sporo dziefffcząt ma pomiędzy 150-160 cm - znajdziesz coś dla siebie