Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Wasz facet też nie rozumie słowa NIE??

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Jestem z facetem od jakiegos czasu i czasami nie mam ochoty na seks i mowie mu odejdz, a ten chce mnie namowic i mnie trzyma i caluje czasami musze mu klika razy powiedziec, ze nie chce, krzyknac wtedy daje spokoj. czy macie podobnie? Czy takie dotykanie na sile to przestepstwo jest?

Gość gość
Nie mam takiego problemu, wręcz odwrotnie bardzo rozumie jeżeli nie mam ochoty, ale takie zachowanie jak Twojego faceta jest normalne, tak już mają...

Gość gość
ale czy to znaczy ze moj facet jest przestepca? art 197. p2 kodeksu krnego kto przemoca ( przytrzymywanie mnie lekko) dobprowadza inna osobe do innych czynnosc seksualnych ( dotykanie m.in) ?

Gość gość
moj tez jak powiem NIE to jeszcze przez chwile probuje mnie namowic calowaniem, pieszczeniem itp. ale jak przegina to mu strzelam taki komentarz, ze momentalnie odpuszcza ;)

Gość gość
heh ale czy to oznacza, ze wg prawa on jest przestepca? :P

Gość gość
myślę że to nie przestępstwo, próbuje cię namówić, że moze jednak się zgodzisz ale jeżeli powiesz w końcu nie i on zrozumie że nie to nie to przestaje :)

Gość gość
jak cię chce wyrypać na stojąco a ty wolisz np na leżąco to nie jest przestępcą. No a jak w ogóle nie chcesz to coś jest z tobą nie tak. Powinien ci dać spokój. No, ale za to się nie idzie do więzienia.

Jak mówię nie, to zawsze dalej mnie całuje i się przytula, ale nie robi nic więcej.