Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona25

Krwawienie w ciazy co robic???

Polecane posty

Gość przerazona25

Witam, dziewczyny. Jestem w okolo 5-6 tygodniu ciazy. Dzisiaj mialam 3 godzinne chodzenie po sklepach...... Jestem za granica, w Niemczech i nie wiem co robic :( juz od okolo tygodnia mam lekkie brazowe uplawy a dzisiaj po tym chodzeniu dostalam krwawienia jakby pierwsze dni miesiaczki. Do tego mam bole podbrzusza jak miesiaczkowe. Biore 2x duphaston, ale jutro sie konczy. Wyczytalam ze to moze zmiany hormonalne, albo lekka miesiaczka?? Do Polski wracam dopiero we wtorek wieczorem a jestem przerazona nie wiem co robic :( Doradzcie prosze!

Gość gość
Leżenie i pełne wyluzowanie.Rownomiernym swobodnym oddechem leżąc wyrównuje się tętno dziecka o ile nie jest poronienie?Gdybyś szła do ginekologa czy w przyszłości poród zabieg poszycia powinnaś mieć cały czas partnera by cię wspierał nie ma wspierał wtedy stresu.Masz prawo do obecności w szpitalu podczas badań i zabiegów.Gdy będzie większy płód to partner powinien kilka razy dziennie osluchac uchem i liczyć uderzenia.Zawsze najlepszy sposób na to położyć się i swobodnie głębiej oddychać.

Gość barbara_866
Dziewczyno! Nie mam zamiaru Cię straszyć, ale jedź na pogotowie!!! Nie czekaj do wtorku!