Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 500reality

Atrakcyjna i niezaelżna 30plus, rysa na szkle, czyli gdybyś był

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem, nie pamietam, zebym tak robila. Ale ja juz jestem stara wiec jak mowilam - mnie znudzily te gierki dawno temu.

Gość gość
to z dedykacją dla tych 30+ , żeby było pozytywnie a nie "rysa na szkle" dla tych 1) www.youtube.com/watch?v=X3KKdkalL6I choć zamiast serca mam,dawno juz głaz I jeśli istnieje coś warte tego by zmienić się zrobię to... Naszczęście istnieje ktoś i dlatego poświęce się Pozwolę mu odkryć to,a czego ty nigdy nie chciałeś mieć Odkryję moje drugie ja dla tych 2) De Mono Wciąż kogoś gonisz Bijesz głową w mur na oślep Wszędzie jesteś tylko gościem, nawet tu... Wiem, że już jutro daleko będziesz stąd zatrzymaj się przez chwilę zanim wszystko nie zginie zanim wszystko zabijesz!! ;-)

Gość Frezja768604b
Podjelam ryzyko dwa lata temu i wzielam sie za bardzo wybrakowany egzemplarz w moim przedziale wiekowym. Nalegal i nalegal wiec dalam mu szanse. Kosztowalo mnie to wiele wysilku bo facet mial naprawde wiele wad: bezrobotny, unikajacy roboty, utrzymywany przez rodzicow, emocjonalnie niezbyt stabilny ale jak desperacja to desperacja wiec myslalam, ze moze jednak wart ryzyka bo jakies tam zalety tez mial. I co bylo? Po 5ciu miesiacach mnie rzucil bezpardonowo bo zainteresowala sie nim laska mlodsza ode mnie o 10 lat i ladniejsza jakies 5 razy. Jedyna pociecha to to ze ona go rzucila po trzech miesiacach a on po dwoch latach do mnie napisal nonszalancko: oczyszczam skrzynke pocztowa, przejrzalam ostatnie kilka wiadomosci miedzy nami, nie chce wracac do tego co bylo miedzy nami bo to nie bylo dobre ani dla ciebie ani dla mnie, pomyslalem tylko ze powiem 'czesc'. Zignorowalam dziada, wykasowalam wiadomosc bez slowa. Dziewczyny, nie warto obnizac swoich standardow i lepiej byc samej niz z takim d**kiem. Nikt mnie nie chce, trudno sie mowi, nie biore nastepnego palanta.

Gość gość
racja palant, ale zmarnowałaś miesiące ja lata, bo wcześniej poczekała aż jej załatwiłem po części pracę, szkołę, start i nawet następnego;-)

Gość gość
macie jeszcze nową konkurencję 25+; młode, bezczelne i bez kompleksów

Gość gość
szukajace sponsorow, wiec target, ktory nie interesuje 30stki;) poza tym kto mowil, zeby nie szukac wsrod mezczyzn 20-latkow:D wsrod starszych to juz mocno przebrany towar:D

Gość Frezja768604b
''ja lata, bo wcześniej poczekała aż jej załatwiłem po części pracę, szkołę, start i nawet następnego'' Oj, ten moj palant mial czelnosc do mnie napisac aby zapytac czy zalatwilabym mu prace w mojej firmie kiedy sie spotykal z ta mloda siksa - bezwstydnik! Poznal mloda wiec nagle zainteresowal sie szukaniem pracy aby jej zaimponowac. Smieszne, co? Masz racje, dobrze ze stracilam tylko kilka miesiecy a nie lat!

Gość Frezja768604b
''macie jeszcze nową konkurencję 25+; młode, bezczelne i bez kompleksów'' Dokladnie moje myslenie kiedy widze ladne, mlode dziewczyny z idealna cera i idealna figura. To skutecznie zabija kazda nadzieje;-)

Gość gość
z tego mozna dac osobny watek, ale nie o cerę tu chodzi Oni/One , ci młodzi cechy: pragmatyczni, rodzinni, europejscy, przedsiębiorczy ,niezależnie, twórczy itd to jak nowa wersja terminatora;-(

Gość gość
nie wiem do kogo podbijasz autorze, ale spróbuj z normalną

Gość gość
dla mnie (nie autor wątku) normalna=wymagająca ;-) problem w tym że one prawie zawsze tak samo podchodzą do KAZDEGO FACETA teraz ;-( tak jak podaje najlepiej Brodka w płycie Granda 2010: Zastawiałeś sidła Zmieniłeś zasady gry Zablokowałeś drogi Zaryglowałeś drzwi Nie polubię cię, jak powiedzieć prościej? Zbliżysz się o krok, porachuję kości D;-) www.youtube.com/watch?v=D1CjdBPmIzg Te coś warte są niestety tajemnicze i niebezpieczne, takie czasy.. ale chyba nie warto rezygnować (y)