Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na trójkąt z prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

mąż się zgodził, jest jakiś chętny? Tylko prawiczek , zdrowy gumek nie uznaje.

Gość gość
spieprzac gimbusy z forum

Gość gość
Prawniczej?nie zartuj.. Spuści się zanim ci włoży..

Gość gość
Napisz coś więcej.

Gość gość
ale mam właśnie taki fetysz

Gość gość
ale głupie prowo

Gość gość
Miałam taki trójkąt z 20 latkiem my 30 latkowie.Maz był niesamowicie zazdrosny nie że mnie podobał w cike lecz za obciaganie z polykiem wygadal mi to.Nastepny mieliśmy z 50 latkiem seks był jeszcze lepszy od tamtego ale też obciągalam bo lubię z półkiem Straszy dopial się do minetki myślałam że wyssie macie z mojego wnętrza.

Gość gość
to nie jest prowo, mąż maił wiele kobiet ja byłam dziewicą,teraz on chce mi to wynagrodzić zgadzając się na taką fantazję

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
twoje oczekiwania?

Gość gość
Skąd jestescie ?

Gość gość
mlody19lat@onet.pl

Gość gość
jegomosc23@gmail.com

Gość gość
Sex w 3kącie jest bardzo przyjemny przynajmniej jak dla mnie. Z prawiczkiem co prawda nie miałam przyjemności w 3kącie. Lecz z partnerem i moim j jego przyjacielem jak najbardziej. Największą przyjemność sprawia mi kiedy miałam w pochwie 2 penisy.

Gość gość
przed spotkaniem foto penisa

Gość gość
onzlbn@o2.pl

Gość gość
Niespodziewanie w naszym małżeństwie doszło do seksu w trójkacie dziewiętnastolatek ja dwadzieścia osiem mąż trzydzieści lat.Było to z mojej inicjatyway niby żartem,lecz wszyscy się zgodzili.Młody kochanek co prawda nie był prawiczkiem miał dziewczynę którą również znaliśmy lecz jej nie było wtedy bo tak by była wymiana partnerów.Teraz mamy seks z ta para i sie pomimo różnicy wieki wszyscy dogadujemy nawet dziewczyna kochanka sama się często pcha na k***ska męża siada jemu na kolana i mąż jest juz bezbronny.Ja wtedy siadam kochankowi na kolana i rozpoczynamy zabawę.Mówili,że lepszy saks ma ona z mężem niż z chłopakiem a chłopak ze mną jest usatysfakcjonowany zawsze bo potrafimy się nimi dobrze zająć.Do tego kochamy się bez zabezpieczeń i często kochanka męża bierze do ust mężowi a ja kochankowi dobrze obciągam.Tylko nie mogę zrozumiec dlaczego dziewczyna nie chce obciągac swemu chłopakowi ma smaczną spermę.

Gość gość
chcialbym zeby jakas na mnie tak usiadla ^^

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje zdjęcia i nr tel:http://www.sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwoń, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie

Gość gość
20 latek 190cm 80kg jestem zainteresowany i realny. Jestem prawiczkiem. rothen2@onet.pl