Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse u bogatego 34 latka?

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat. Jestem szczupła ładna, po studiach i otwarta w łóżku:)

Gość gość
weź się szmato do roboty :O

Gość gość
jak wyglądasz jak Miranda Kerr to masz szanse

Gość gość
na pewno masz tylko gdzie znjdziesz bogatego 34 latka ? przeważnie bogaci są dużo starsi

Gość
masz, ale jeśli masz mało w główce to nie licz na coś więcej niż przelotne bzykanko bo studia o niczym nie świadczą. I nie wiem jaka ty jesteś, ale od razu nie spodobało mi się słowo BOGATEGO...:O Jeśli to dla ciebie jego największy atut to nie licz na coś więcej bo facet szybko cię wyczuje i nie będzie traktował poważnie.

Gość gość
Nie jest bardzo bogaty ale 15 tys na rękę ma. To aż nadto :)

Tyle kasy? Kłamiesz, to musi być jakiś złodziej, w Polszy nikt normalnie tyle nie zarabia.

Gość
gość dziś na pewno masz tylko gdzie znjdziesz bogatego 34 latka ? przeważnie bogaci są dużo starsi x są są...mój były miał 28, a już był dobrze ustawiony i sporo zarabiał jeszcze na studiach. Ale mnie nie obchodziła jego kasa. Podziwiałam tylko zaradność....

Gość gość
zaradność = kasa czyż nie tak?

Gość gość
Kobiety lubią się oszukiwać. To nie o kasę chodzi, ale o zaradność! :D :D :D

Gość gość
@good girl gone bad dziś Dlaczego się rozstaliście? Odszedł do innej która podziwiała jego zaradność (ale też nie zależało jej na kasie)? Miała większe cycki czy zgrabniejszy tyłek?

Gość
Kobiety lubią się oszukiwać. To nie o kasę chodzi, ale o zaradność! ]x kurrr chyba ja lepiej wiem co czułam. Tak facet, który coś sobą reprezentuje jest zaradny. I zjedzcie mnie teraz, ale mężczyzna, który daje się wykorzystywać za niecałe 2 tyś jest dla mnie pizdą- bo po prostu, albo jest leniem(nie chciał się uczyć itp), albo jest po prostu głupią cipą (niezaradny bo bez wykształcenia, ale z głową na karku też można się dorobić-znam takiego)...:)

Gość gość
Człowiek bez wykształcenia ale potrafił się dorobić jest moim zdaniem bardzo zaradny.

Gość gość
wiezienia są pełne takich niewykształconych zaradnych ludzi...

Gość
gość dziś Człowiek bez wykształcenia ale potrafił się dorobić jest moim zdaniem bardzo zaradny. x moim też.znam takiego. Swietny facet, ale uczyć mu się nie chciało...:P Zaczynał od magazyniera, potem kierownika. Wziął kredyt, otworzył sklep, a teraz otwiera drugi bo pierwszy okazał się strzałem w 10 ...;)

Gość gość
Justyna (good girl) znowu cie j***li na dwa baty?

Gość
gość dziś @good girl gone bad dziś Dlaczego się rozstaliście? Odszedł do innej która podziwiała jego zaradność (ale też nie zależało jej na kasie)? Miała większe cycki czy zgrabniejszy tyłek? x pudło. ;) ostatecznie to ja zerwałam choć było to trudne. A powód zerwania jest dość skomplikowany. Miał ciężki charakter, bardzo władczy, narcystyczny, lekceważący innych ludzi. Na początku mi się to podobało bo lubie silnych facetów, ale potem okazało się że jednak jest zbyt despotyczny. Chociaż ja też święta nie jestem i dużo kłótni prowokowałam sama, zamiast coś wyjaśnić. Napisałam o wadach, a zalet też miał sporo i za to go kochałam, a raczej kocham i nie była to kasa.:) ...ale to już przeszłość. I nie wiem po co o nim znów piszę... Najgorsze że jak piszę to myślę o nim mój A... Chyba jednak powinnam się do niego odezwać.:P

Gość gość
^Tak,tak,tak... już to k***a widzę oczyma wyobraźni

Gość
gość dziś x a to akurat był największy błąd w moim życiu. I to było już po rozstaniu pod wpływem ....:O ps. nie jestem justyna! :D

Gość gość
wy faceci też patrzycie na atrakcyjny wygląd i wiek, nawet jak sami sobą nic nie reprezentujecie więc po co pretensje że kobiety też mają wymagania i chcą zaradnych, sensownych facetów. Szukajcie wśród brzydkich grubasek bez wykształcenia jeśli chcecie żeby kobiety nic od was nie wymagały.

Gość gość
Justyna, ile on zarabiał tak mniej więcej?

Gość gość
Tak daj mu szanse jeszcze raz w koncu to ze nie umial byc ci wierny to nie znaczy ze z czasem sie nie poprawi :)

Gość
gość dziś x chyba masz racje...tyle razy chciałam zadzwonić, ale unosiłam się dumą. I wiem że on już się nie odezwie bo robił to kilkakrotnie, a ja cały czas go odrzucałam więc powiedział że się poddaje.:( Teraz żałuje bo wiem że sama swoim zachowaniem popchnęłam go do pewnych rzeczy...Moja zazdrość zawsze była chora i nie chodzi tylko o niego. Byłam nie do wytrzymania przez moje urojenia i zaczęłam go odrzucać. Sama wykrakałam to czego się obawiałam...:O

Gość gość
gggb jest teraz na etapie poszukiwań zaradniejszych którzy potrafią na 3 baty :D:D:D

Gość
nie byłam dala niego tylko lalą do ******** bo przyprowadził mnie do swojego domu, a on raczej tego nie robił. i wiem że nie kłamał bo jego babcia się wygadała. :D hehe

Gość gość
za to ty jestes zerem Studzia :D wielkim okraglym zerem, bez pracy, leniwym s****wem :o

Gość gość
Pewnie nie połykałaś i to był prawdziwy powód rozstania

Gość
akurat w seksie układało nam się najlepiej.;) i chyba powinniśmy więcej rozmawiać, a nie godzić się w łóżku, ale czasu się nie cofnie. Trzeba tylko nie popełniać tych samych błędów. ;) Ok lece już po prysznic bo tylko tracę tu czas i siedzę spocona po ćwiczeniach...:D

Gość gość
Dlatego dziewice sa najlepsze bo nie maja zadnej watpliwej przeszlosci seksualnej!