Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferdi

Mój były chłopak

Polecane posty

Gość Ferdi

Mój były chłopak, którego nadal kocham ma kobietę o 20 lat starszą. On jest poważny jak na swój wiek ale 20 lat strasza kobieta to lekka przesada. Choć jestem w jego wieku to przegralam , odległość nas rozdzieliła i ona. :(

Gość gość
Ile macie lat, Ty i on?

Gość gość
wasz zodiak i jej

Gość Ferdi
Jestesmy w tym samym wieku , mamy po 23 lata, ja bliźniak on ryby

Gość Ferdi
Jego obecna "dziewczyna" to koziorożec.

Gość gość
20 lat to bardzo dużo, ale jak to mówią, miłość chadza dziwnymi ścieżkami, jeśli on czuje się w tej relacji dobrze - to po co komuś mówić jak ma żyć

Gość gość
Gdybyś miała seks ze starszym z dwadzieścia lub trzydzieści lat wiedziała byś jaki to wspaniały seks.Mnie rówieśnicy doprowadzają ledwo do jednego organu a ze starszym po dwa wspaniałe orgazmy i mu jeszcze stał pomimo że nic nie brał.

Gość gość
Myślicie,ze on ja niedługo zostawi? Napisał mi parę miesięcy temu, że ją kocha ,ze jest inaczej ale jest szczęśliwy. Nie wiem co mam o tym myśleć. Ja jestem wstanie na niego czekać ale czy to ma sens.

Gość Ferdi
Ten wyżej to mój post.

Gość gość
Hm jak ona ma 43 lata to jeszcze może być całkim dobrze utrzymana laseczka i do starości jej jeszcze sporo zostało. Lepiej chyba abyś zapomniała skoro mówi Ci że ją kocha.

Gość gość
Pewnie padł ofiarą modliszki która wierzy w zabobon że chłopak przed 25 rż wpycha w starą babę młodość :o

Gość gość
ej no,przecież zakochał się lodach ,które ona mu robi,analu itp. ty zapewne nie rozbiłaś w łóżku wielu rzeczy a teraz on szaleje z taką co mu daje wszystko ... pobzyka i się znudzi może ;-)

Gość Ferdi
On nie z tych co bawi się kobietami, ze mną seksu nie miał bo ja chcę zachować czystość do ślubu. Szanował moją decyzję i chronił mnie. Nie wiem co on z nią robi o takie szczegóły nie pytam bo nie wypada.

Gość Ferdi
Przesłał mi jej zdjęcie, nie powiem jest ładna ale na 20 parę nie wygląda, widać, że nie jest pierwszej młodości. Może macie rację, powinnam o nim zapomnieć. Jeżeli ona robi mu lody itp i jest atrakcyjna to możliwe, że on z niej tak szybko nie zrezygnuje :( Szkoda mi go bo to wartościowy chłopak i zmarnuje sobie życie przy starszej kobiecie. Dzieci już mu nie da. :(

Gość gość
"ze mną seksu nie miał bo ja chcę zachować czystość do ślubu" gdyby seks był to byście byli razem. Przykro mi ale normalny człowiek za długo nie wytrzyma bez seksu zwłaszcza jak go poznał. A księża nie uprawiają seksu? byś się zdziwiła... ale to twoja sprawa.

Gość Ferdi
Nie rozstalismy się dlatego, że nie było seksu. Ja byłam głupia i zostawilam go dla innego a później on wyjechał. Gdy byłam z tym drugim to zrozumiałam,że nadal kocham jego. Przez 3 lata pisaliśmy ze sobą, ja zerwalam z tamtym i ponad rok temu wyznalismy sobie miłość. Nie wiem kiedy pojawiła się ona w jego życiu ale na początku roku jeszcze nic nie zapowiadało zmian. Tak gdzieś od lutego przestał do mnie pisać i na wiosnę wyznał, że zakochał się w niej. Teraz piszemy ze sobą bardzo rzadko, brakuje mi go, kocham go nadal : (

Gość Ferdi
Chciałabym aby to ona go zostawiła, znowu zaczęlibyśmy pisać tak jak kiedyś. Wróciłby do mnie. Może napisać do niej , cierpię i nie wiem co mam zrobić.

Gość Ferdi
Co taka starsza kobieta widzi w tak młodym chłopaku? To ,ze on ją kocha jestem w stanie uwierzyć bo go znam wiele lat ale ona. Nie jestem w stanie pojąc tego co ona może widzieć w takim młodym. Może pogodziłabym się z utratą jego gdyby zakochał się w rówieśniczce a tak czuje ,ze przegrałam z kobieta w wieku mojej matki.

Gość gość
Nie jest jeszcze zdegerowany przez życie i łatwy w ułożeniu ;)

Gość gośćp
Mój mężczyzna jest młodszy o 12 lat i to on zabiegal o nasza znajomość..