Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzno jedyny moment w ktorym mozesz byc pewny wiernosci kobiety

Polecane posty

Gość gość

To moment gdy jestes z nia fizycznie i wiesz ze cie nie zdradza! Myslisz ze ona by nie przeleciala jakiegos faceta jak by cie nie bylo przy niej? One placa seksem za poczucie bezpieczenstwa jakie od nas otrzymuja a poczucie bezpieczenstwa zawsze lepiej jest miec z kilku zrodel niz z jednego. Tylko ze wazne dla nich jest aby zaden facet nie wiedzial o sobie bo skoncze sie ochrona i dawanie kasy na przezycie! Kobiety zawsze tak nas robily w c***ja jak facet szedl na polowanie to rypaly sie z tymi ktorzy zostali do bronienia osady. A potem wmawialy tamtym ze to oni sa ojcami! I teraz tez tak robia na szczescie latwo to ustalic poprzez testy DNA (ktore powiiny byc obowiazkowe).

Gość gość
szczera prawda.jestem kobieta.

Gość gość
Zgadza się :-)

Gość gość
A co ma poczucie bezpieczeństwa do egoistycznego zaspokojenia potrzeb? Myślicie idioci, że jesteście nam potrzebni? Wibrator daje lepszy orgazm, niż nie jedna podróbka faceta.

Gość gość
hahaha powiedz to swoim rodzicom, pewnie się uciesza jakiego maja synalka smiesznego, niedorozwinietego emocjonalnie

Gość gość
No jesteśmy potrzebni bo chcecie mieć dzieci i bankomat :-)

Gość gość
Widze ze puszczalska prawda zabolala dlatego ja: 1) nigdy sie nie ozenie 2) przy kazdym dziecku zrobie testy i jesli urodzi nie moje to kop w doope i koniec finansowania beda mogly zdychac z glodu

Gość gość
16;28 Wyobraź sobie chłopczyku, że nie każda chce dzieci. A co do bankomatu, to może nie wiesz, ale to już nie te czasy, kiedy służąca i kuchta siedziała w domu, a jaśnie pan wydzielał marne grosze.

Gość gość
A ja nigdy nie wyjdę za mąż, w sumie to bardzo romantyczne "Kocham Cię, więc muszę mieć to na papierze".

Gość gość
16:52 a potem frajer robi testy na ojcostwo i wykopuje z bekartem cwaniaka za drzwi na pewne zdechniecie ;)

Gość gość
Do 16:49 Napisz mi ile z Was na 100 kobiet nie chce mieć dzieci?Może 3 się znajdą.Wy chcecie cieszyć się macierzyństwem więc jesteście skazane na męski bankomat :-)

Gość gość
17:03 Jaasne, dać się zamknąć w domu, by potem w razie zdrady zostać bez doświadczenia na rynku i lat do emerytury. Jasne, Powodzenia.