Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wątpliwości co do tego faceta

Polecane posty

Gość gość

Poznałam go wczoraj na portalu randkowym. Przystojny, miły, ciekawe zainteresowania, myśle że podobne charaktery mamy, ma bogatych rodziców - no ideał. Ale nie podoba mi się, że gustuje w puszystych dziewczynach, a ja wręcz przeciwnie - szczupła i zgrabna jestem. Boje sie, żeby to jakiś zbok dokarmiacz czasem nie był i wpędzi mnie w kompleksy. Pozatym jest odemnie 7 lat starszy... nie wiem co mam myślec

Gość gość
to że w takich gustuje, nie znaczy, że nie zaakceptuje Twojej szczupłości. Większość gustuje w szczupłych, ale akceptują swoje partnerki jeśli przytyją po ciąży np.. Ja lubię wysokich brunetów, a mam niskiego i łysego! i Go uwielbiam!

Gość gość
Nie wiem :o nie chce takich sytuacji, że idzie ze zgrabną szczupłą laską a ogląda się za pasztetem. Może mimo wszystki dać mu szanse?

Gość gość
Toć juz pisałas i ludzie ci odpisywali. Pospotykaj sie i obserwuj dokladnie,jak bedziesz miala jakies podejzenia to wypad z nim

Gość gość
Pisał, że niby podobaja mu się szczupłe, że ja mam ładne szczupłe ciało, ale woli przytulać się do puszystych...