Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze zony mojego kochanka

Polecane posty

Gość gość

Tjw Nie nawidze jej a nawet jej nie znam :( jestem od niej ladniejsza sporo mlodsza i nie moge pojac ze facet ktorego tak bardzo kocham zwiazal sie z ta kabieta. Mysli o niej mnie dobijaja. Zastanawiam sie jaka musi byc na codzien,jaki ma charakter,poczucie chumoru..ciagle ogladam jej zdjecia nf gdzir sa razem. Nie wytrzymuje psychicznie moja samoocena spodla do zera mimo ze wczesniej uwazalam sie za naprawde wartosciowa i atrakcyjna mloda dziewczyne. On mowi ze jest wredna ale nie wiem ile to prawda a ile sciema..:/ Ten uklad mnie wykancza. Nie powinnam jej nienawidzic przeciez nic mi nie zrobila. Drogie kochanki czy macie tak samo jak ja?

Gość gość
Ty masz lepsze poczucie chumoru , rozbawilas mnie do lez

Gość gość
ładniejsza moze jestes od niej ale głupsza .... :p

Gość gość
Wiedzialam ze zaczna tutaj wypisywac wkurzone mezatki. Glupsza bo? Bo sie zakochalam?:o

Gość gość
Kochana! Przestan tak myslec. Wcale nie jestes gorsza od jego zony. Wgl czemu tak myslisz? Po prostu ona go wczesniej poznala niz ty. Byla pierwsza. Myslisz ze z toba by sie nie zwiazal gdybyscie poznali sie wczesniej? Skoro ja zdradza to nie jest taka fajna

Gość gość
chciałabyś aby Twego meża podrywała jakaś cizia ???

Gość gość
Nie stać cię na singla, więc chyba z tą twoją pięknością nie jest tak, jak się chwalisz. Podkładasz zad facetowi, który ma żonę i kipisz do niej nienawiścią. Zejdź na ziemię, opamiętaj się, kto komu wyrządza krzywdę! Zgodziłaś się na bycie drugą wybierając żonatego, to teraz celebruj to twoje majestatyczne miejsce kochanki, bo faceci, rzadko rzucają żony dla kochanek!

Gość gość
Nie jestem jakas cizia :o kobieto.. Po prostu zakochalam sie. Myslisz ze to planowalam?? Do niczego go nie zmuszam ale nie potrafie zyc bez niego. Moze jestem naiwna..nie wiem Czasem nachadza mnie mysli co oni traz robia. Szczegolnie wieczorem. Czy leza w lozku itp nie umiem tak zyc sle nie umiem z nim zerwac

Gość gość
Bo nie znasz ortografii;) zresztą on jej nie zostawi;) jesteś chwilową odskocznią , której długo nie namawiał by rozłożyła nogi;) On jest frajerem bo krzywdzi was obie;) znajdzie trzecia

Gość gość
A tu cie zdziwie. Bo jestem atrakcyjna mloda dziewczyna i wielu chlopakow odsylalam z kwitkiem bo nie widze swiata poza nim i nie umialabym zwiazac sie na chwile obecno z jakims chlopakiem.

Gość gość
Skad wiesz po jakim czasie poszlismy do lozka?:)

Gość gość
gość 17:51- dobrze prawisz. Rozbijasz komuś rodzinę i jeszcze kipisz nienawiścią do kobiety której właśnie niszczysz życie. Straszne. Skąd tyle zła w ludziach?

Gość gość
Jak się ona dowie to zdxiwi Cię jego nagła zmiana zachowania;) On ją kocha a nie Ciebie, jeśli by było inaczej to by dawno odszedl.co go niby trzyma?

Gość gość
Nie ma znaczenia, po jakim czasie poslziście do łóżka. Czytając te Twoje wypociny, w kórych aż roi sie od błedów od razu widać, ze nie o doznania intelektualne chodzi w waszych kontaktach :O

Gość gość
taka kobieta jak ty nie jest wartościowa zachowujesz się jak prostytutka na sponsoringu z małym cennikiem taka jest prawda on nie zostawi żony nie ważne z jakiej przyczyny czy jest bogata czy chodzi o dzieci ciebie nie kocha i jest z tobą tylko z jednej przyczyny żeby cię bzykać

Gość gość
A czemu rzadko odchodza od zon dokochanek?:) Przede wszystkim dlatego ze maja pewna stabilizacje ma mu kto prac,prasowac,sprzatac,gotowac. Autorko nie miej sie za kogos gorszego! Gdyby kochal ja prawdziwa miloscia a nie byloby to tylko przywyczajenie to nie zdradzalby jej. Znudzila mu sie zonka,jej cialo itd Wybral ciebie. Musisz sie otrzasnac i znalesc chlopaka dla ktirego bedziesz jedyna.

Gość gość
Jesteś do bzykania, a ona do kochania..

Gość gość
Gosc 17:59 znowu kogos zdziwie ;) jego zona dowiedziala sie o nas. Widziala moje zdjecia,przyczytala nasze smsy. On pomimo to nie chcial zakonczyc tego. Takze twoja wypowiedz nijak ma sie to rzeczywistosci ;)

Gość gość
Czemu jesteście takie głupie?Jak facet korzysta z okazji to żona nie taka fajna?Pogięło was czy co?Facet będzie chodził gdzie chce a wy będziecie rywalizować ze sobą?To może od razu na haremy się zacznijcie godzić,pan i władca nie będzie miał daleko.Tfu,wstyd dla gatunku żeńskiego takie idiotki jak wy.

Gość gość
18:01 Ona jest do kochania? To osobe ktora sie kocha to sie zdradza?:D no nie.. Autorko,tu siedza rozwscieczone mezatki ktore trzesa gaciami ze to wlasnie z ich mezem mozesz miec romans. Ktos tu napisal ze zachowujesz sie jak prostytutka. KOBIETKO... Znasz znaczenie tego slowa?

Gość gość
Czyli kocha ją nie ciebie. Nie zdziw się jak niedługo nie będziesz już w tym układzie. Zainwestuj w słownik

Gość gość
" jego zona dowiedziala sie o nas. Widziala moje zdjecia,przyczytala nasze smsy. On pomimo to nie chcial zakonczyc tego" x x on pewnie też nie chciał zakończyć :D może żyją w otwartym związku może żona mu nie daje i jest tak liberalna że powiedziała mu a idź znajdź głupią kozę i ją bzykaj tak czy siak i tak dla swojego lowelas jesteś nikim

Gość gość
Kochanki zawsze są tymi drugimi.

Gość gość
Przed takimi p***ami mężatki musimy się bronić!!!!!wejdzie taka w momencie kryzysu i namiesza.to wstyd i hańbą być kochanka.już dz.... jestem zdolna rozgrzeszyc

Gość gość
Wychodzi na to że ona mu nie daje, ale najwyrazniej ma inne zalety, a ty jesteś tylko do łóżka...smutne. Będziesz żałować zmarnowanego czasu.

Gość gość
"Ktos tu napisal ze zachowujesz sie jak prostytutka. KOBIETKO... Znasz znaczenie tego slowa?" x x prostytutka daje za kase ta daje za prezenciki może i za darmo albo za wyjścia ile jest prostytutek zakochujących się w swoich klientach :D tak czy siak u autorki jest czysty układ jak w sponsoringu może nie za kasę ale chodzi tylko o bzykanie bo gdyby chodziło o coś więcej jak o miłość to by nie żyła w takim układzie tylko by kazała się gnojowi rozwieść a jak by nie chciał to by go puściła tak przynajmniej robią porządne osoby

Gość gość
Drogie mezatki jestescie bardziej zalosne niz ta dziewczyna

Gość gość
Ty się lepiej zacznij zastanawiać dlaczego tak nisko upadlas a nie która jest ladniejsza;)jeśli by Cię kochał to by przy Twoim boku zasypialZ Tobą był by we wszystkie święta.rodzica by Cię przedstawił.publicznie by się z Toba pokazywał.a nie u Ciebie. Mi jest tylko żal że jesteś zaślepiony..załóż wątek jak się z tego uwolnić.nie ożeni się z Toba przed Bogiem

Gość gość
Nie dostaje od niego prezentow idiotki :o jestescie bardziej zawistne niz ja az wam piana leci z pyska :o