Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze zony mojego kochanka

Polecane posty

Gość gość
Ładniejsza jesteś - szkoda że tylko ty tak myślisz :D

Gość gość
Ją Ci współczuje i jej pokochalyscie cieniasa bez honoru i wartości...jak szybko to się zaczęło tak szybko to się skończy.tak na marginesie Jak można brać się za zajętego faceta który puka inne

Gość gość
"Drogie mezatki jestescie bardziej zalosne niz ta dziewczyna" x Ja jestem panną. Nawet jak większość kobiet wypowiadających się to mężatki, to żałosna jest tylko autorka. Jeszcze mogę zrozumieć kochankę która się zakochała ze wzajemnością i dochodzi do rozwodu. Taka osoba nie jest winna rozpadowi małżeństwa. Autorka też nie jest niczemu winna jak i żona. Winę ponosi tylko mąż, który jest zwykłym łajdakiem. Autorka jest zapewne młoda i głupia. Pewnie wierzy że jej ukochany się z nią kiedyś ożeni.

Gość gość
Nie trzeba sie zastanawiac czemu to wszystko znosze. Bo sie zakochalam. A wy tutaj drugiego dna szukacie :o

Gość gość
jestescie bardziej zawistne niz ja X Hahaha przynajmniej jesteś szczera. Głupia ale szczera:-D

Gość gość
18:19 skad wiesz ze tylko ja? Widzialam ta kobiete i z czystym sumieniem stwierdzam:tak jestem ladniejsza :p

Gość gość
Wewnętrznie ladniejsza nie jesteś....chyba niski poziom sobą reprezentujesz.Znajdź sobie własnego faceta a nie ochlapy po innej

Gość gość
on cię nie kocha, bo jak by kochał to by dążył do związku z tobą więc to jest bezsensu on nigdy nie zostawi żony im szybciej go kopniesz w zad tym lepiej dla ciebie

Gość gość
Nie trzeba sie zastanawiac czemu to wszystko znosze. Bo sie zakochalam. A wy tutaj drugiego dna szukacie X Gdyby on chciał już by miał rozwód. Gadanie typu "ona mnie nie rozumie, kłócimy się" itp to ściema dla ciebie. Nie bądź naiwna

Gość gość
Jestescie bardziej zalosne bo probujecie przekonac kogos ze zone zawsze kocha sie i do konca zycia. Boicie sie ze wasi mezowie maja kochanki dlatego jestescie takie nabuzowane. A ja moge sie zalozyc ze niejedna z was mezus zdradza ;) zamiast siedziec na kafe moze zajmijcie sie nim? Bo niedlugo bedziecie zakladac tematy o zdradzie ale po stronie zony :D

Gość gość
Chce to zakonczyc ale nie potrafie

Gość gość
Ty możesz UWAŻAĆ że jesteś ładniejsza, ale to twoja opinia, nie osób postronnych

Gość gość
kochanka jest zdradzana tak samo jak żona, tylko na gorszej pozycji nie łudź się że zawsze będziesz młoda. facet nawet jeśli zostawi żone dla ciebie, zrobi z toba dokladnie to co z nią/ w twoim wypadku tak to nie zadziała? obudz się dziewczyno, i nie oszukuj, ze zawsze bedziesz młoda i ze nie ma ładniejszych od ciebie ;)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Mysle ze to nie jest wazne

Gość gość
Korzystaj jak najwięcej, jeśli kochasz to warto. Czas spędzony z kimś kogo się kocha nigdy nie będzie stracony. Może odejdzie od żony może nie. Nie myśl o tym po co się stresować. Zapytaj go kiedyś jakie ma zamiary. I wtedy się zastanowisz. Nie masz czego jej zazdrościć. Jeśli ją zdradza to nic ważnego go z nią nie łączy.

Gość gość
A czy on powiedział że Cię kocha?

Gość gość
Jestem mezczyzna i tak sobie tu czytam i czytam i rzeczywiscie dziewczyna ma racje. Jezeli facet naprawde kocha swoja kobiete to jej nie zdradzi. A jesli ja zdradza to nie jest to prawdziwa milosc w ktirej jest SZACUNEK ZAUFANIE WIERNOSC to tylko marna imitacja. Zrozumcie to

Gość gość
Przecież on z tą żoną też śpi. Czyli zdradza też ciebie... Czyli Cię po prostu wykorzystuje

Gość gość
Kochanka mojego meza tez mnie nienawidzila i nienawidzi.Bo mysli,ze to moja wina,ze moj maz z nia nie jest.A ja,gdy sie dowiedzialam,kazalam jej sobie go zabrac,chociaz nie mogla ,bo ma meza i dwojke dzieci.Moj maz ja zostawil.Mimo,ze probowalam jej tlumaczyc,ze to on jest nic nie wart i swinia,bo oszukiwal nas obie ,to i tak wmowila sobie,ze zeby nie ja to by z nia byl.

Gość gość
18:36 no kochanki tym badziej nie darzy uczuciem, że o szacunku nie wspomne... ukazujesz jej doskonałą droge do zatracenia resztek szacunku do samej siebie, robisz to specjalnie?

Gość gość
Ale ona nie widzi nic złego w tym że jest z żonatym.. To jak ma tracić szacunek do siebie

Gość gość
Gdzie go poznalas? Ile macie lat? Jak wasza relacja wygląda?

Gość gość
a co wy myslicie ze jestem kompletnie pozbawiona uczuc? Myslicie ze nie probowalam tego skonczyc? Ze w pewien sposob nie wspolczuje jego zonie? Ten kto napisal ze nie mam do sobie szacunku jest durniem ktory wielu rzeczy nie rozumie.

Gość gość
18:45 ona już go straciła...

Gość gość
Nie moge tu wyjawniac zbyt wielu informacji aby nikt z potencjalnych znajomych sie nie polapal ze moze chodzic o mnie.

Gość gość
Odpowiedz proszę czy mówi ci że cie kocha?

Gość gość
autorko rzuć faceta, zanim twoje upośledzenie emocjonalno--intelektualne sięgnie poziomu, w którym nie będziesz mogła normalnie funkcjonować w społeczeństwie mówie to dla twojego dobra

Gość gość
Nikt się nie polapie, dziewczyno nie jesteś jedyną na świecie kochanką

Gość gość
jak żona trafiła na s*******a,który nie ma zasad,lubi kobiety, to niestety,nie zmieni go nigdy,taki będzie ciupciał gdzie popadnie żeby była nie wiem jaka piękna,wykształcona to taki zboczeniec będzie szukał d***** na boku a ty autorko masz kompleksy,typowa szmata,która dobiera się do rozporka cudzego męża pracuję z facetami i to jakimi,sama jestem atrakcyjną kobietą/znam swoja wartość/ ale nigdy nie zeszłabym na dno moralne wchodząc w bliskie relacje z mężem drugiej kobiety,nawet gdyby był w seperacji z nią szanuję się i jestem kimś,a nie dupodajką