Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest przeciw zalewowi naszego kraju migrantami którzy chcą zyć sobie wygodni

Polecane posty

Gość gość

e na nasz koszt? Pokażmy tym zdrajcom z po co o tym myślimy.

Gość gość
e na nasz koszt? Pokażmy tym zdrajcom z po co o tym myślimy.

Gość Ąą
Nawet nie wiesz jak dużo Polek nie może już doczekać się się nadejścia tych kolorowych zwierząt. Niedługo w Polsce na placach zabaw będą biegać śniade dzieci. Tylko Polacy myślą przyszłościowo i wiedzą, że muzułmańscy imigranci to wyrok śmierci dla Europejczyków i naszej chrześcijańskiej kulturze.

Gość don adriano
nie nie nie i jeszcze raz nie dla tych bandytów ! Widzicie jak oni się zachowują na węgierskiej granicy ? To bandyci. Zresztą 75 procent to byki które chcą wygodnie żyć

Gość gość
Jestem kobietą i brzydzą mnie te brudasy. Nie mylcie urokliwych Włochów czy Hiszpanów z takim syfem jak muslimy... Osobiście mam swojego Polaka i nie wymieniłabym go na nikogo innego ♡

Gość bella 86
Myślałam,że jestem odosobnioną kobietą w takim myśleniu bo większość moich koleżanek lubi arabską egzotyczną urodę, :D jeszcze nam powycinają lechtaczki. Jestem przeciwko uchodźcom w Polsce.

Gość gość
gdybym mógł to bym ich wystrzelał. Jak kaczki. Nienawidzę tych brudasów a najbardziej martwię się o nasze kobiety. Nie możemy na to pozwolić

Gość gość
Wygodnie to oni sobie raczej w PL nie pożyją. Szczerze mówiąc nie chciałbym być na ich miejscu i budować sobie życie w PL od nowa. To nie jest dla nich sprzyjający klimat i oni o tym dobrze wiedzą.

Gość gość
niechaj tylko ktoś mi coś powie ja jakmś tam bogu cośtam cośta to zaraz wpierdol otrzyma jebać nawiedzonych pojebów

Gość gość
Śniade dzieci są mniej narażone na raka skóry. Poza tym przyda się zastrzyk świeżej krwi w tym zaścianku. :-)

Gość gość
Polscy mężczyźni są w większości jak DamianPetrov. Siedzą tylko przed kompem i trzepią gruchę pod swoje posty. Mało który jest w stanie zaspokoić kobietę. Cała nadzieja w imigrantach.

Gość gość
Misja Imigranci ma doprowadzic do 3 wojny swiatowej , kiedy zostanie odrobniony wieczny pokoj nastanie wojna!

Gość gość
Bzdura! Imigranci mają doprowadzić do wielokrotnych orgazmów a nie do wojny.

Gość gość
I do zwiększenia przyrostu naturalnego, bo jak tu się rozmnażać z kimś, kto ma bladego 11 cm penisa? :-o

Gość gość
I jeszcze bez przerwy siedzi na kafe zamiast zaprosić babkę na drinka. :(

Gość gość
Patrząc na głupotę naszych bab na tym forum, to po ich wejściu lepiej i bezpieczniej będzie zająć się kompem. Ze wszystkich ludzi zarażonych HIV 2/3 żyje w Afryce, w niektórych rejonach Afryki nawet 80% jest zarażona tym świństwem. Z polskimi, głupimi mariolkami szybko osiągniemy poziom afrykański, strach tu będzie iść do łóżka z polką, bo nie będziesz wiedział czy jakiś brudas jej nie zakaził.