Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NWO

Polecane posty

Gość gość

Może kafe to złe miejsce na takie zapytanie ale kiedyś widziałam tematy o tym i o masonerii. Cieszyły się raczej małym zainteresowaniem. :( Tak czy siak. W necie jest dużo o nwo. Wszędzie pisze że to spisek, sataniści itd. Pisze się o tym albo źle albo że to bzdurna teoria spiskowa. Oglądałam niedawno dokument o syrenkach. To kolejna teoria spiskowa że syreny istnieją. Były tam różne dowody itd. Nie chodzi mi o syrenki oczywiście ale o to co pewien facet powiedział. Mówił że pewni ludzie maskują wszystkie wycieki do netu i przekonują że to niby oszustwo. Po prostu przekręcają kota ogonem. Zastanawiam się więc nad tym że nic dobrego nie znalazłam o NWO. Może ktoś specjalnie tych ludzi demonizuje. Oczywiście pomijając fakt że to może być faktycznie teoria spiskowa. Może oni chcą dobrze. Co wy o tym sądzicie?

Gość gość
naprawdę nikt nie odpowie? :O

Gość gość
Trudno mi się wypowiadać nie mam odpowiedniej wiedzy w tym zakresie. "Może oni chcą dobrze" może ? Ja zawsze wierzyłam w dobroć i szczere intencje ludzi ale bardzo się zawiodłam i teraz...ja sie ich boje.

Gość gość
specjalista od masoneri stanisław krajski