Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Religia jest oszustwem

Polecane posty

Gość gość

Wiem na 100% że żaden bóg,bogowie nie istnieją a klechy kłamią żeby ciągnąć kasę od naiwniaków i wygodnie żyć.

Gość gość
No dla siebie to na pewno klechy dobrze robią.

Gość gość
Klechy nie muszą ciągnąć, wystarczy że boidusze sami się lepią bo są za słabi żeby żyć i na kogoś muszą zwalić swoje winy.

Gość gość
Jedyny bóg jaki istnieje na świecie to mamona.

Gość gość
powiedz to do martyny 33 i oj modelka bez zwiazku! bo to sa naprawde najslawniejsze idiotki w polsce. Moge szczeze napisac ze nawet PRAWIK jest madrzejszy od tych dwoch pisssd

Gość gość
Do gość z 22.04 Te baby co piszesz są zindoktrynowane przez szamanów w sukienkach i mają urojenia.

Gość gość
22:06 tak masz racje ale co to za s****wa?przeciez one nic nie pisza od serca /od siebie tylko sciagaja i wklejaja i spamuja,szkoda ze nie ma jakiegos hackera zeby im ten "temat"zgasil raz na zawsze

Gość gość
22:06 tak masz racje ale co to za s//)(cie//)(rwa?przeciez one nic nie pisza od serca /od siebie tylko sciagaja i wklejaja i spamuja,szkoda ze nie ma jakiegos hackera zeby im ten "temat"zgasil raz na zawsze

Gość gość
jak mają pisać od serca jak one mają od dawna sprany mózg? Z fanatykiem nigdy się nie dogadasz.

Gość gość
kto i gdzie im tak pie;:rze mo;:zgi?kos;;ciol to S;;E;;K;;T;;A - kazda re;;li;;gja to se;;kta,ja mam mame ktora jest identycznie rabnieta jak te dwie ,zeby chociaz sobie wyleczyla i wstawila te brakujace zabki ,ona nie tylko pcha w ko;;siol/kos;;;cioly pomaga budowac fin;nasuje te bur;;dele dla pedd;;ofilii. Jakim co;dem te kl;ery tak potrafia otumanic moja mame? nie moge im tego udowodnic ,ale bym im chciala wyt;oczyc spr;awe ,jak mozna tak bez;czelnie oszukiwac kobiete po 80-ce i wy;ciagac od niej wszystkie oszcz;ednosci?? ona sobie nowych majtek nie kupi,chodzi w takich starych juz ta guma nie ma elastycznosci i majtki sa juz zolte w kroku,widzialam jak wisialo pranie,mam zamiar pozbierac te jej majtki i zaniesc do kos;ciola pokazac ksie;dzu,albo w sobote na mszy wyjme ma,jtki z torebki stane przed oltarzem i powiem, i ksiedzu i ludziom jak tak naprawde jest z moja mama ,gdzie i komu ona daje te swoje pieniadze!

Gość gość
We know,we know :-)

Bóg jest i są od ciebie mądrzejsi ludzie Martynko głupia. Jesteś programem religijnym. Maszyną która gdy się zepsuje, przestaje funkcjonować bo ma tylko jeden program wgrany w siebie. Wierz sobie bo twoja rola.

Gość gość
Żyjemy tylko tu i teraz z chwilą śmierci nasze życie kończy się definitywnie nie ma żadnego drugiego świata.Taka jest prawda i rzeczywistość.

Gość gość
Człowiek był na tyle mądrym żeby wymyśleć boga i na tyle głupim żeby ugiąć się pod wytworem swojej wyobraźni.

Gość gość Ravana
Nie jes­tem re­li gij­ny więc nie czuję re s­pektu przed ża dną re ­ligią. Uważam, że wszys­tkie re ­ligie były fa łszy­we, oszu ­kańcze i szk od­li­we. Zarówno ju­d aizm, jak i chrze ści­ja ństwo. To, że jes ­tem Ży dem, ułat­wia wy­wołanie śmie­chu, gdy opo­wiadam niektóre żar­ty. Słowo Ż yd stało się zresztą wy t­rychem, bo ludzie są na tym tle przew­ rażli­wieni. Po­wiesz Ż yd i wszys­cy w y­b uchają śmie­chem. Po­wiesz ka­t olik i wszys­cy w y­b uchają śmie­chem. To zu­pełnie jak z se k­sem. Uważam, że wszys­cy ludzie na­leżą do tej sa­mej re ­ligii i wszel­kie wyz­n a­nia pos­t rze­gam jak klu­by zrzeszające miłośników piel ­grzy­mek, ma­s onów, itd. Nie rodz i­my się Ż yda­mi, ka­t oli­kami czy mu ­z uł ma ­nami, tyl­ko przyłącza­my się do nich i da­jemy im pie niądze, po czym uzys­ku­jemy w ten sposób us­pra ­wied­li­wienie naszej niechęci do in­nych. Nag­le jes­tem z ty­mi, a niena­widzę tam­tych. Nie ma to żad­ne­go związku z re­l ig ią – w jej głębszym, in­dy­widual­nym sen­ sie. W oo dy A ll en

Gość gość
Dla niektórych mało inteligentnych jest normą, że jak czegoś niemoże pojąć to tego niema