Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresenia

Chcialabym sprobowac z druga dziewczyna i jest szansa ale........

Polecane posty

Gość Teresenia

Nie mam 100% pewnosci ze ona lest lesbijka tylko znajoma mi to powiedziala. Wynajmuje pokoj u pewnej kobiety i dzis rano na przystanku spotkalam znajoma. Czesc czesc, co slychac, jak leci, to teraz tu mieszkasz? Ja mowie ze tak ze wynajmuje pokoj tu niedaleko u (tu nazwisko) a ona do mnie ze to chyba lesbijka bo kiedys przez 2 lata mieszkala z druga kobieta. Dla mnie to zaden dowod. Mogla wynajmowac pokoj jak i mi wynajmuje. Jednak gdyby byla les to jak powinnam dac do zrozumienia ze chcialabym sprobowac?

Gość gość
Normalnie, masz temat do rozmowy (mieszkanie) to rozmawiaj, zagaduj, spedzaj czas, czaruj. Zwyczajny podryw.

Gość Teresenia
Nie chcialabym czarowac i podrywac bo jesli sie okaze ze ona wcale nie jest les to tylko wyjde na idiotke i jeszcze ze wstydu bede musiala uciekac stamtad. Ona nie robi w stosunku do mnie zadnych ruchow a przynajmniej ja nic nie zauwazam. Jest zwyczajnie. Chcialabym zrobic cos takiego co ja sprowokowaloby do dzialania zeby zaczela mnie wreszcie podrywac tylko nie wiem co zrobic. Jednak wolalabym zeby sie we mnie nie zakochiwala. Nie chce z nia zwiazku tylko chodzi mi o samo sprobowanie sexu z kobieta.

Gość gość
Lesbijki nie leca na kazda pierwsza kobiete, to jest normalnie jak w hetero relacjach. Jak Cie nie zacznie podrywac to nie znaczy, ze nie jest lesbijka. Moze jej sie nie podobasz i tyle, i nie zacznie Cie podrywac. O tyle jest inaczej, ze jak jej sie spodobasz, to na pewno nie wjedzie z podrywem od razu, bo jest mniejsze prawdopodobienstwo, ze jestes homo niz hetero i trzeba byc bardziej ostroznym. Jak u niej mieszkasz to po prostu urzadz jakis wieczor zapoznawczy z winem, kolacja, popytaj o wczesniejszych lokatorow, moze cos zaiskrzy. Chociaz nie wiem, czy Ci sie uda z tym "tylko sex". Lesbijki rzadko pakuja sie w relacje "tylko sex".

Gość gość
@ gość dziś O tyle jest inaczej, ze jak jej sie spodobasz, to na pewno nie wjedzie z podrywem od razu, bo jest mniejsze prawdopodobienstwo, ze jestes homo niz hetero i trzeba byc bardziej ostroznym. x Dokładnie. Przecież nie rzuci Ci się Autorko na szyję pierwszego dnia po twoim wprowadzeniu. Musisz obserwować jej reakcje na twój widok. Zgadzam się też, że lesbijkom rzadko chodzio seks, one chcą coś głębszego.

Gość Tersesnia
Nie bedzie nic glebszego bo duza roznica wiekowa. Ja mam 23 lata ona 41. Jest kednak bardzo czysta i zadbana. Nie mialabym oporow przed zrobieniem tego z nia.

Gość gość
Chcesz lizać wyleniałe ci/psko?

Gość Teresenia
Czemu od razu wyleniale? Podejrzewam ze ma ogolona. W myslach podczas mastu robilam juz to z nia i bylo fajnie ;)