Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazarowy biznesmen

Dali byście w sumie obcemu chłopu córkę do przenocowania w kawalerce?

Polecane posty

Gość gość
@ 11:15 Jakby byl pedo to by przeczyscil szczylowie komin.

Gość gość
Przecież chce jej "przeczyścić komin', aż tu temat założył i szuka poparcia.

Gość gość
Mylisz się. W sarmackiej Polsce takie 12latki wychodziły już za mąż i noc poślubna bynajmniej nie upływała im na recytowaniu wierszy. Gdyby naprawdę dorosły młody zdrowy szlachcic miał nie widzieć podniety w małych piersiach to w czym miałby jej upatrywać by osiągnąć wzwód? w sarmackiej Polsce ludzie żyli po 40/50 lat....

Gość gość
I co, to ma być jakieś usprawiedliwienie co tam kiedyś się w sarmackiej Polsce działo, czy gdzie indziej? Normalne to nie było i tyle, a co do autora i jego sytuacji wracając, to rzeczywiście nie brała bym więcej smarkuli do siebie na Twoim miejscu, bo nie wiadomo co może z tego wyniknąć. Co małej do łba strzeli. Powiedz, że nie jedziesz na targ, rozchorowałeś się albo coś i odmawiaj, no trudno, wyszło jak wyszło. Matka dla mnie dziwna, bo o ile dziecko nie pomyślało w tym kontekście jaki tu omawiamy, to matka powinna się zastanowić. Może dla nich te grosze to dużo. W każdym razie obdarzyła Cię zaufaniem że szok.

Gość gość
15:31 Jezeli teraz sie od niej odetnie to nie bedzie to dobre dla dziewczynki bo z tego co wyczytalam to ona prawdopodobnie szuka w nim wzorcow jakie powinna otrzymac od ojca ktorego nie ma. Tu trzeba sie wykazac odpowiedzialnoscia cierepliwoscia i porzede wszystkim rozumem a nie na rach ciach odciac sie od kontaktrow i niech wraca do siebie bo taki czym to byloby odrzucenie.

Gość gość
Oczywiście niech nadal z nią sypia i to najlepiej w jednym łóżku to wtedy będzie mogł się po "ojcowsku" przytulać 🖐️

Gość gość
A z jakiej racji obcy facet ma jej zastępować ojca? Nie jest nim. Co najwyżej może sobie narobić kłopotów. Może to jej matka coś kombinuje w ten deseń. Co się ma facet pakować w ojcostwo, no chyba że chce.

Gość gość
A z takiej racji ze mozna byc po prostu dobrym czlowiekiem. To nic nie kosztuje. Tyko ze u nas jest znieczulica i kazdy patrzy na siebie i na wlasne potrzeby a guzik go obchodza inni.

Gość gość
To inna sytuacja i jeśli będzie z nią dalej sypiał nocami to ktoś go w końcu podpieprzy do odpowiednich władz, że sobie srowadza na noce 12latkkę i doigra się facet.

Gość gość
Nie rozumiem po co zapraszasz kogoś na noc skoro nie chcesz żeby ta osoba u ciebie nocowała.

Gość gość
sama mu sie wprosila dzisiejsze malolaty takie sa smiale i bezczelne nie widzisz tego?

Gość gość
i tylko patrzec jak mu wlezie pod koldre one sa dobre w tych sprawach

Gość Taminesa
Ktoś już powinien to zgłosić zanim dojdzie do nieszczęścia. Ja się dziwie tylko matce że puszcza córkę na noc do mężczyzny do innego miasta przecież to aż prosi się o nieszczęście tym bardziej że autor otwarcie mówi że jej piersi nie są mu obojętne. Kwestia czasu i nieszczęście gotowe. Niech to któraś gdzieś zgłosi na policję.

Gość gość
To dzwon! Czego sama nie zadzwonisz? Masz tu kogos za sluzacego? Ma doopa rece to niech robi!

Gość bazarowy biznesmen
@ Taminesa wczoraj Ktoś już powinien to zgłosić zanim dojdzie do nieszczęścia. Ja się dziwie tylko matce że puszcza córkę na noc do mężczyzny do innego miasta przecież to aż prosi się o nieszczęście tym bardziej że autor otwarcie mówi że jej piersi nie są mu obojętne. Kwestia czasu i nieszczęście gotowe. Niech to któraś gdzieś zgłosi na policję. x Głupia ci*po co chcesz zgłosić? Normalnie jestem grzeczny dla kobiet ale tu muszę zrobić wyjątek. Szlak mnie trafia gdy widzę takie tępe pierfolnięte wpisy. Powiedz mi tępa ci*po co konkretnie chcesz zgłaszać na policję? Co takiego złego zrobiłem że trzeba wzywać gliny? W którym momencie przekroczyłem choćby o milimetr przepisy prawa polskiego?

Gość bazarowy biznesmen
@ ość wczoraj jesteście p******i. mała nie ma ojca, więc jesteś brakującym ogniwem w jej ewolucji. to dla niej dobre, potrzebuje takiej relacji. jest to na 100% z jej strony tzw. "przeniesienie", czyli doświadcza przy tobie tego, czego nie doświadczyła przy ojcu. nie rozmawiaj z nią na temat tego, czy może z tobą pojechać, bo to dziecko. o takich sprawach rozmawiaj z jej matką. wyjaśnij, że jest ok, lubisz dziewczynę itd., no ale to twój codzienny czy cotygodniowy obowiązek - nie możesz poświęcać czasu jeszcze na tę dziewczynę. jeśli by chciała, może jeszcze z raz czy dwa z tobą pojechać, powiedzmy jakby jej się uzbierało trochę rzeczy co jakiś czas. nie jest to sprawa, o którą można by mieć pretensje. nie zakocha się w tobie - będzie ci wdzięczna, jeśli odpowiedzialnie do tego podejdziesz i dasz jej takie poczucie samodzielności. podejmij męską decyzję. jezyk.gif x Więc jeśli teraz poprosi o możliwość przenocowania (a jestem pewny że poprosi) to powinienem jeszcze ten raz zgodzić się?

Gość gość
Jak śpicie chyba nie w 1 łóżku co?

Gość gość
Bazarowy biznesmenie a czy to nie jest aby tak ze Ty szukasz poparcia na forum zeby uspic wlasne sumienie bo podwiadomie kreci Cie ta sytuacja ze dziewczyna spi z Toba w jednym pokoju? Odpowiedz na pytanie wyzej jak spicie czy macie osobne poslania? W kawalerce u samotnego mezczyzny jest raczej jedno lozko wiec chyba nie zaproponowales dziewczynie spania razem do cholery co?

Gość gość
śpimy we dwoje po jedną pościelą :P

Gość bazarowy biznesmen
To powyżej to oczywiście podszywa. Oczywiście że spała osobno na złączonych fotelach. Teoretycznie zmieściłaby się spokojnie na wersalce ale z oczywistych powodów nie uznałem tego za stosowne. Żeby było śmieszniej dodam że kiedy na drugi dzień rano spytałem jak się spało to odpowiedziała że na wersalce byłoby wygodniej. Aha zaraz ją puszczę na wyro a sam pójdę na podłogę :O bo na fotelach bym się nawet nie zmieścił. Chce nocować u mnie to niech leży gdzie posłałem i niech nie marudzi.

Gość bazarowy biznesmen
W nocy zakradła się do mojej wersalki. Ściągnęła mi majtki i zaczęła pieścić prącie! Udawałem, że śpię, ale ona nie przestawała ssać! Wytrysnąłem jej w usta, ale nadal udawałem, że śpię by jej nie wystraszyć!

Gość gość
mi też się wydaje,że podnieca cię ta mała, piszesz tu bo chcesz się usprawiedliwić,że to normalne, ale to jeszcze mała dziewczynka, boże co za idiotka jest z tej matki,że dała ci to dziecko, a ty Bóg wie co sobie wyobrażasz i co robisz mając świadomość ,że tuż niedaleko od ciebie śpi nastolatka

Gość gość
przeczysz sam sobie pisząc to, gdyby nie odpowiadało ci to,że to dziecko u ciebie nocuje to by nie nocowała, a tobie widocznie bardzo to odpowiada

Gość gość
To wina tej małej lolity, ona chce się z nim bzykać

Gość gość
Nawet jeśli ją ciągnie do mężczyzny, co zrozumiałe u dziewczynki wchodzącej w okres dojrzewania, to on jest dorosły i powinien wykazać się większym rozsądkiem niż ona, a nie zawstydzać ją, by chodziła przy nim w majtkach i podkoszulce, a on sobie obserwuje jej piersi. Jakaś chora patologia!

Gość bazarowy biznesmen
Kolejna nawiedzona jasnowidzka która wie jak było w nocy i co ja sobie myślę :O Gdzie napisałem że obserwuje jej piersi? GDZIEEE???? Druga sprawa to wstyd. Chcesz wierzyć wierz, nie chcesz wierzyć nie wierz ale ja czułem się bardziej skrępowany kładąc się przy niej spać w samych tylko bokserkach niż ona która ganiała cały wieczór półnago w moim mieszkaniu. Taka jest prawda.

Gość bazarowy biznesmen
@ gość dziś mi też się wydaje,że podnieca cię ta mała, piszesz tu bo chcesz się usprawiedliwić,że to normalne, ale to jeszcze mała dziewczynka, boże co za idiotka jest z tej matki,że dała ci to dziecko, a ty Bóg wie co sobie wyobrażasz i co robisz mając świadomość ,że tuż niedaleko od ciebie śpi nastolatka x Na jakiej konkretnie podstawie wywnioskowałaś że ona mnie podnieca? Zacytuj proszę. Chętnie się dowiem.

Gość gość
Twój cytat: x bazarowy biznesmen 2015.09.21 "to nie znaczy, że jestem pozbawiony instynktu seksualnego i pewne widoki, czy tego chcę czy nie to na mnie działają. Biega sobie taka smarkula na bosaka w samych tylko majtach i podkoszulce a spod materiału wyraźnie odznaczają się pączkujące piersi. Facet jest wzrokowcem. To nasza natura od której się nie ucieknie" x Ty jej nie dotykach i obiektywnie niby jesteś ok ale myślisz masz mocno seksualne na jej punkcie. Jesteś kawalerem? Ile masz lat?

Gość bazarowy biznesmen
Napisałem prawdę. Dziewczęca czy kobieca sylwetka działa na faceta bo natura tak to zrobiła że ma działać. Gdyby nie działała nie dochodziłoby do seksu i ludzie by sie nie rodzili. Chcesz mnie obwiniać za naturę?

nie rozumiem dlaczego w ogóle złożyłeś taka propozycję ? skoro bywasz w ich domu to znaczy ,ze mała cię zna ale i ty ja znasz - mogłeś podejrzewać ,że twoja propozycja spotka sie z entuzjazmem a nie odmową . A jednak celowo ją złożyłeś ... dlaczego ?