Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazarowy biznesmen

Dali byście w sumie obcemu chłopu córkę do przenocowania w kawalerce?

Polecane posty

Ponadto gdybyś naprawdę czuł się nieswojo w takich " okolicznościach przyrody " miałeś dość czasu żeby zmyślić jakiś powód dlaczego tą propozycję musisz odwołać a ty twardo brniesz dalej . Dziecku się nie dziwię ale tobie - jak najbardziej . Skąd w ogóle u dorosłego chłopa taki pomysł ...

zachęcasz dziecko do rozbierani się w łazience u dorosłego mężczyzny , już zamierzasz zgadzać się na następną wizytę .... albo erotoman gawędziarz albo rzeczywiście coś jest w podejrzeniach ludzi o pedofilię . no i najprostsze rozwiązanie - prowo :) i to najbardziej obstawiam :)

Gość bazarowy biznesmen
Kolejna wszechwiedząca :O Allium nie chcę Cie obrazić ale albo jesteś głupia albo nie umiesz czytać albo umiesz czytać tylko nic z tego nie rozumiesz co i tak wychodzi na jedno że jesteś głupia. Dziewczynka chciała się położyć do snu bez prysznica! Ty byś sie tak położyła spocona do czystej świeżo obleczonej pościeli? Jeśli tak to nie dziwię sie twojemu zdziwieniu :O Jeszcze piszesz głupio że zachęcałem ją do rozebrania się przed prysznicem nie k***a miała sie pwenie myć w ubraniu :O

Gość gość
Przeciez autor jeszcze nic nie zrobil a wszyscy robia z niego pedofila. Skoro matka powierzyla mu wlasna corke to chyba raczej musi byc czlowiekiem godnym zaufania i normalnym a kafeteria juz wszedzie dopatruje sie podtekstow erotycznych ze chce zg****ic dziecko. Jestescie wszyscy p******i nie mam slow na was.

Gość gość
allium byla gwałcona przez księdza pedofila w dzieciństwie, to stąd

Gość gość
uważaj autorze by nie skończyło się to tak: "pauliaaa25 dziś nie, nie , to było tak, że rodzice, gdy miałam 12 lat oddali mnie na 1 wieczór znajomemu, bo chciałam z nim rano jechać na targ i sprzedać jakieś gadżety, zabawki, ciuchy by sobie zarobić, więc miałam u niego nocować, a potem po tamtej nocy wyrósł mi brzuch i urodziłam, on poszedł do wiezienia, ale po 10 latach wyszedł i wrócił do mnie, wzielismy slub i mamy 3 małych dzieci + to pierwsze , które ma obecnie 13 lat "

może i ja jestem głupia ale i ty nie jesteś mądrzejszy:) . Celowo stawiasz siebie i to dziecko w dwuznacznej sytuacji tak że jakby coś to będziesz sie tłumaczył że to ona sama chciała . Dlatego zapytam jeszcze raz - znając tą rodzinę , matkę i córkę - dlaczego złożyłeś im taką propozycję ? Jaki normalny , dojrzały facet ładuje sie w takie układy z dzieckiem , kawalerką i prysznicem w obcym mieście ?

nie w taki sposób jak ty - tłumaczył pedofilię księży jeden z ich hierarchów ? " dzieci tak śa potrzebujące miłości i rozbudzone ,ze same wskakiwały księżom do łóżek "

Gość gość
Bo tak wlasnie bylo ze malolaty same wskakiwaly. Moze nie? Tylko ksieza nie powinni na to pozwalac. To taki wiek u dziewczynek gdzie buzuja hormony pojawia sie zainteresowanie mezczyznami, potrzeba seksu itd. Jest wielce prawdopodobne ze 12latka autora przezywa podobna fascynacje nim tym bardziej ze wychowywala sie bez ojca wiec Autor jest pierwszym mezczyzna w zyciu z jakim ma bliskie relacje. Juz samo to ze chodzila przy nim z majtkach i nie wstydzila sie jest dowodem ze traktuje Autora jako kogos bardzo bliskiego moze nawet jest nim zauroczona i dazy do spedzania czasu. Wszystko to prawda i sa to procesy naturalne dlatego robienie autorowi wyrzutow z powodu naturalnych procesow uwazam po prostu za smieszne. Nawet gdyby sie w Nim zakochala to 12latce nie wolno sie juz zakochac? Jak ja miala 14-15 lat to najchetniej sama wskoczylabym facetowi na penisa taka bylam napalona! Ciesze sie ze w moim otoczeniu byli ludzie NORMALNI jak autor ktorzy mimo moich zlotow nie pozwalali mi na zbyt wiele a jednoczesnie nie odrzucali.

Gość gość
Bronisz ksiendzuf?

Gość gość
@ gość dziś Bo tak wlasnie bylo ze malolaty same wskakiwaly. Moze nie? Tylko ksieza nie powinni na to pozwalac. To taki wiek u dziewczynek gdzie buzuja hormony pojawia sie zainteresowanie mezczyznami, potrzeba seksu itd. Jest wielce prawdopodobne ze 12latka autora przezywa podobna fascynacje nim tym bardziej ze wychowywala sie bez ojca wiec Autor jest pierwszym mezczyzna w zyciu z jakim ma bliskie relacje. x Acha czyli to oznacza, że małolata może wskoczyć bazarowemu do łóżka i będzie to normalne tak? Ja myślę że bazarowemu dokładnie o to chodzi. Że to ona mu wskoczyła i on nie jest niczemu winny no przecież to taki wiek u dziewczynek że hormony i same wskakują. Ładna wymówka.

Gość gość
pedofilek "teoretyczny" sobie napisał tekst a reszta się jara zejdzicie na ziemie a w jednym z komentarzu "12 latka nabiera kobiecych kształtów" - ja pierd**** le co tu się dzieje na tym form???

Gość gośćmikaaaaa
autorze problem jest w Twojej głowie,przenocowałaby jak dzieciak i tyle i nawet jednej głupiej myśli byś nie miał ale..Ty myślisz osaczają Cię te myśli ,dawno nie miałeś kobiety

Gość gość
Przecież to PROWO a wy się produkujecie debile.

Gość gość
a Ty co się produkujesz:-) provo nie provo to zabawa nie?

Gość gość
gość wczoraj a w jednym z komentarzu "12 latka nabiera kobiecych kształtów" - ja pierd**** le co tu się dzieje na tym form??? x Co masz do tego komentarza? Taka jest prawda. Jak dziewczynie rosną cycki i obrasta ci/pa to przestaje być ona dzieckiem i nabiera kobiecych kształtów.

Gość gość
To ja z 9:13 dorzucam cytat z wikipedii "W okresie tzw. wczesnej fazy dojrzewania (między 12-14. rokiem życia), dokonują się znaczne zmiany w wyglądzie dziecka, w jego potrzebach, zainteresowaniach, konfliktach, zmienia się jego sposób widzenia świata. Pojawiają się trzeciorzędowe cechy płciowe, zmienia się barwa głosu, cera, sposób poruszania się i gestykulacji. Pokwitanie jest ściśle związane z wiekiem kostnym – jego rozpoczęcie można poznać po pojawieniu się trzeszczki kciuka. U dziewcząt pierwsza miesiączka występuje w wieku kostnym 13-14 lat, u chłopców polucja ok 14lat. Proces dojrzewania jest tokiem bardzo indywidualnym, nie jest uzależniony od wieku kalendarzowego. Zależy on od wielu czynników: cech dziedzicznych, płci, stanu odżywienia, szerokości geograficznej. Niektóre cechy i oznaki dojrzałości mogą się pojawiać w innym czasie, niż u rówieśników, a sam proces może rozpocząć się w diametralnie innym czasie. Zdarzają się przypadki, że w jednej klasie u niektórych dzieci proces dojrzewania jest bardzo zaawansowany, u innych się jeszcze nie rozpoczął. To stwarza nowe problemy i podziały w klasie. Wiek wystąpienia pierwszej miesiączki zależy zarówno od komponentu genetycznego (około 50% udziału). jak i czynników środowiskowych, jak odżywianie. Menstruacja pojawia się prędzej u dzieci cięższych niż lżejszych" To jest cytat w wikipedii i teraz udawanie świętego oburzenia na stwierdzenie że 12latka zaczyna mieć kobiece kształty jest czystą pruderią z strony autorki z wczoraj z 16:54

Gość bazarowy biznesmen
Niestety stało się to czego się obawiałem. Zbliża się weekend i mała już sobie akontraktowała wyjazd na bazar :O Miałem jej nie brać ale po zapoznaniu się niektórymi komentarzami doszedłem do wniosku że nie moge tak bezzczelnie ją odsunąć od siebie. Szczególnie te posty zaważyły na zmianie mojej decyzji x gość 2015.09.22 jesteście p******i. mała nie ma ojca, więc jesteś brakującym ogniwem w jej ewolucji. to dla niej dobre, potrzebuje takiej relacji. jest to na 100% z jej strony tzw. "przeniesienie", czyli doświadcza przy tobie tego, czego nie doświadczyła przy ojcu. lubisz dziewczynę itd., jeśli by chciała, może jeszcze z raz czy dwa z tobą pojechać, powiedzmy jakby jej się uzbierało trochę rzeczy co jakiś czas. nie jest to sprawa, o którą można by mieć pretensje. nie zakocha się w tobie - będzie ci wdzięczna, jeśli odpowiedzialnie do tego podejdziesz i dasz jej takie poczucie samodzielności. x apologetka4 2015.09.22 12.35 mysle dokladnie tak samo. Autorze powinienes bardzo byc niezwykle deliaktny i za nic na swiecie nie zranic dziewczynki bo ona patrzy teraz na Ciebie przez pryzmat ojca ktoregoo nie ma i Ciebie teraz obdarzyla duzym zaufaniem a jej mama tez musi Ci ufac skoro powierzyla Ci corke na noc. Nie mozesz odtracic dziewczynki bo ona ma w Tobie wzorzec ojcowski mozesz ewentualnie zgodzic sie na jeszcze na jkeden czy dwa noclegi x gość 2015.09.22 Jezeli teraz sie od niej odetnie to nie bedzie to dobre dla dziewczynki bo z tego co wyczytalam to ona prawdopodobnie szuka w nim wzorcow jakie powinna otrzymac od ojca ktorego nie ma. Tu trzeba sie wykazac odpowiedzialnoscia cierepliwoscia i porzede wszystkim rozumem a nie na rach ciach odciac sie od kontaktrow i niech wraca do siebie bo taki czym to byloby odrzucenie. x Po zapoznaniu się z powyższymi postami zmieniam zdanie i jednak pozwolę jej nocować. Skoro lubi mnie prawie jak ojca którego nie ma to nie mogę być okrutny i ją odrzucać. Nie mam wyjścia. Liczę na Wasze zrozumienie i poparcie takiej decyzji.

Gość bulwersowanaaaa
Ładna lista pretekstów abyś mógł usprawiedliwić sam przed sobą że "musisz" dziewczynę u siebie nocować. Bazarowy biznesmenie, jesteś żałosny. Tobie od początku chodziło o poparcie byś ją nocował. Żałosny doopek...