Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szwagierka27

Drogie kobitki

Polecane posty

Gość Szwagierka27

A więc Drogie Kobitki jaki macie kontakt ze swoją teściową ? Dobry czy zły ? Pozwalacie sobie na wtrącanie się do wszystkiego? Mówicie jak wam się coś nie podoba czy jesteście potulne i cichutkie jak myszki ?

Gość Szwagierka27
Udzieli się ktoś ?

Gość Szwagierka27
A może są osoby które mieszkają z teściami albo blisko nich ? Czy często macie nie zapowiedziane wizyty tzw "kontrolna " ?

Gość gość
Byłam potulna jak myszka. Teraz mówię wszystko i mam ją w nosie. Męża zresztą też. Co to za małżeństwo, gdzie rodzice drugiej połówki mogą Cię bezkarnie obrażać, tylko dlatego, że masz inne zdanie.

Gość gość
nie lubię swoich teściów, a małżeństwem jesteśmy 11 lat ( ponad 15 lat razem ). Wystarczy żeby poznać teściów :(

Gość gość
Powiedziałam narzeczonemu albo jesteś ze mną i ze mną masz dziecko i je wychowujesz albo wypad do mamusi . Miała już swoje 5 minut i odchowała swoje dzieci . Teraz my jesteśmy rodzicami i wychowujemy i karmimy ubieramy dziecko jak chcemy a nie jak kochanej teściowej pasuje .

Gość gość
Ja do tesciowej mowie po imieniu i niestety istnieje u nas falszywa uprzejmosc...obie jestesmy dla siebie mile i w miare pomocne choc za soba nie przepadamy.

Gość Szwagierka27
Ach te nasze teściowe jednym pomagają a drugi życie uprzykrzają

Gość gość
Tesciowa to najgorsze stworzenie jakie tylko istnieje...

Gość gość
Moja mówi że nie umie gotować i że mąż będzie przychodził po słoiki . Jaką miałam satysfakcję jak zrobiła imprezę i pół rodziny się zatruło . Już wiadomo kto gotować nie potrafi