Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa i mój mąż

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem 3 tygodnie po ślubie, ale cały czas jest coś nie tak, mamusia mojego męża wydzwania do niego cały czas, nawet idąc gdziekolwiek zaraz jej melduje co robi gdzie jest itd... Przeszkadza mi to a on nie widzi w tym nic złego... Tak też było przed ślubem, przeprowadziliśmy się mieszkamy sami to ma kontrole telefoniczną i cały czas się chwali jaki to ma wspaniały kontakt z synem aż się boje co on jej tam mówi... Co zrobić w takiej sytuacji ? :(

Gość gość
Jak to co? Podziekowac sobie, ze mimo iz bylo tak przed slubem to zdecydowalas sie na slub. Widzialy galy co braly. Pretensje miej do siebie a nie do niego. Za glupote sie placi :)

Gość gość
No tak, ale myślałam że jeśli się wyprowadzimy, że zacznie żyć naszym życiem a nie nią :(

Gość gość
Mialas sygnaly ostrzegawcze ,zignorowalas bo milosc Ci oczy zamydlila ,teraz bedziesz sie meczyc cale zycie I walczyc o Niego z mamunia ,predzej czy pozniej I tak pewnie ja wybierze ..

Gość gość
Cały czas ją wybiera i walczy o nią jak lew... Moi rodzice jej powiedzieli żeby się od niego odczepiła bo jeszcze jak nie byliśmy małżeństwem a przyjeżdżał do mnie to cały czas potrafiła dzwonić, to stali się teraz wrogami na 1 ... i on ich wyklina a nie widzi że to prawda...

Gość gość
Moje pytanie brzmi : I co zamierzasz z tym zrobic?