Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zymwarka

Polecane posty

Gość gość

w zmywarce po zakończeniu mycia nie odpłynęła woda mieliście kiedyś cos podobnego? i co to było?

Gość gość
może pompa się psuje, moja zmywarka na normalnym programie nie mogła skończyć zmywania, na krótszym programie myła bez problemu- więc to, że na jakimś etapie odpompowała wodę to niekoniecznie musi znaczyć, że z pompą jest WSZYSTKO w porządku- przynajmniej tak mi się wydaje

Gość gość
pompa , ale niekoniecznie sie psuje . Pewnie czym sie zapchała , trzeba wode wybrac ze zmywarki i osuszy sie

Gość gość
aha serwis będzie ale w środę dopiero, a do tego czasu może sama cos z nią zrobię

U mnie raz tak się zdarzyło i był to jak dobrze pamiętam zapchany wężyk jakiś, ale pewności nie mam;)

Gość gość
MAM ELEKTROLUXA JEST BARDZO CZUŁY na gwarancji byłi trzy razy w koncu wymienili kilka czesci i teraz jest ok ale czesto jakis mały brud i pompa nie odpompuje

Gość gość
moja jest bosha i ma ponad 5 lat

Gość gość
wybierz wode ze zmywarki , wyciagnij naczynia i nie postoi do jutra osuszy sie i bedzie działac

Gość dorotka95
Może ci się odpływ zapchał. Musisz poprosić męża, aby tam zajrzał. Możliwe że będzie potrzebna nowa. Tutaj ostatnio widziałam bardzo dobre i nie drogie zmywarki http://swiatelko.com.pl/zmywarki . Wybór jest spory od wolno stojącyh po pod zabudowę. Mam nadzieję, że okaże się że coś tam sie zapchało:)

Gość gość
jak już reklamujesz, to może bez błędów ortograficznych: NIEDROGIE!