Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam najpiękniejsze stopki

Lubię chwalić się stopami. To normalne czy jestem psychiczna?

Polecane posty

Dopóki nie ma na tyle zimna to staram zakładać wsuwane buty na bose stopy bym w każdej chwili mogła wysunąć stopy. Jak jadę samochodem to obowiązkowo bose stopy na deskę a czasami w upalne dni to nawet przez okno je wystawiam i lubię czuć na nich pęd wiatru. Jak jadę pociągiem to wysuwam stopy z butów i jeśli nikt nie siedzi na przeciwko to zawsze opieram je o siedzenie z przodu. Robię tak nawet gdy naprzeciw siedzi koleżanka to po prostu obok lokuję swoje stopy. W lato kiedy jestem blisko domu i wiem, że za kilkanaście minut wezmę prysznic to zdejmuję obuwie i niosę je w ręku idąc na bosaka po chodniku tylko uważam na szkiełka bo raz się niechcący skaleczyłam więc teraz patrze uważniej ale nie zrezygnowałam z bosych spacerów. Na koniec małe marzenie - chciałabym mieć męża który by mi lizał stopy podczas seksu :) To wszystko jest normalne czy jestem psychiczna?

Chętnie bym się przed Tobą nimi pochwaliła tak jak przed każdym się chwalę na ulicy ale niestety robię to tylko na żywo ;)

Gość gość
Papiez franciszek tez lubi calowac stopy :D

Gość gość
Ja mam marzenie, aby kobieta dała mi do lizania, wąchania, całowania, swoje stópki, najlepiej polakierowane lakierem na czerwień i lekko przepocone. Mmmm.

Gość gość
Czemu to lubisz? Podnieca Cie takie chwalenie?

Szalenie podnieca :) Najbardziej gdy pokazuję podeszwy stóp to robię się wtedy mokra w środku.

Gość prawictwo pospolite 195
stopy są aseksualne , wole tyłki

Gość gość ciekawski men
@ mam najpiękniejsze stopki dziś Szalenie podnieca usmiech.gif Najbardziej gdy pokazuję podeszwy stóp to robię się wtedy mokra w środku. x Ile masz lat? Jaka sytuacja najbardziej Cię podnieciła w życiu?

Gość gość
Ja kiedyś poznałem pewną Holenderkę miała piękne stopy. Kiedyś wyjęła nogę z buta bo coś ją tam uwierało i wtedy ujrzałem jej stopę w rajstopach co prawda, ale na prawdę była piękna...

Gość gość
Pociąłbym Ci giry a potem oderwał stopy ukręcając je

@ gość ciekawski men dziś Ile masz lat? Jaka sytuacja najbardziej Cię podnieciła w życiu? x Po imprezie w domku letniskowym na mazurach leżałam jeszcze w łóżku i rano specjalnie wystawiłam stopy na zewnątrz i udawałam, że jeszcze śpię ale szalenie podniecała mnie myśl, że wszyscy widzą moje pięty, chodzą obok a nawet trącają niechcący

Druga sytuacja to jak byłam sporo młodsza i namówiłam brata do liźnięcia po całej długości stopy od spodu ale to było już daaaawno i nie prawda ;)

Gość gość
Tak. Jesteś psychiczna. To nie jest normalne.

kocham stopy i nogi. Chce zeby kobieta usiadla na moim k*****e i polozyla stope lub stopy na mojej twarzy jak niewolnikowi, odfruwam :)

Gość gość
Z tym bratem to nieco przegięłaś. Masz coś z fetyszu.

Gość gość
Lubisz filmy licking feet?

Gość bardzo niezbyt
pewnie sama tam gra

Gość mam najpiekniejsze stopki
Wlasnie siedze sobie na laweczce pod blokiem i chociaz nie jest najcieplej to swoje bose nozki oparlam o bagaznik roweru i kazdy kto wchodzi do klatki widzi podeszwy moich stopek co mnie szalenie kreci :)

Gość gość
Jak ma się piękne i zadbane stopy, to aż żal się takimi nie pochwalić. Ja zaraz po wyjsciu z pedicure w salonie Katarzyny Garbowskiej (http://www.zdrowe-stopy.com/) też mam ochotę chodzić boso i wszystkim zademonstrować jakie są zadbane ;) więc to chyba nic złego. Najgorzej jak się człowiek zapuści i ma np. zrogowaciałe piety.