Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ośka1987

Co myslicie o takim aucie?

Polecane posty

Hej, za 4 miesiące biorę ślub w Poznaniu. Właśnie jestem na etapie dopinania wszystkiego i chcę się poradzić w sprawie auta do ślubu. Nie lubię karet ani jakiś limuzyn, ale znalazłam do wynajęcia taki samochód: http://carnet.pl/Car/lexus-nx200t-1 - co o nim myślicie? Nie będzie zbyt sportowy? Mój narzeczony jest w niebo wzięty, bo bardzo dużo zaoszczędzilibyśmy na wynajmie niż od firmy typowo weselnej, a ja się zastanawiam czy będzie on pasował do mojej czerwonej sukni?

Gość gość
nie reklamuj się kretynko-tą wiochową stronę dajesz na każdym temacie

Gość gość
poza tym w takich autach, czyli suvach, nie ma za dużo miejsca z tyłu. Będzie wam strasznie ciasno i niewygodnie.

Prosze o niewyzywanie, bo grzecznie zadane pytanie, a jak nie masz nic do powiedzenia to może poszukać tematu gdzie masz.

Gość gość
Do ślubu? Straszny obciach. Albo ma być limuzyna albo jakieś fajne retro a nie takie chuj wie co.

Gość gość
Moi znajomi jechali czymś w tym stylu (tylko białym) i w zasadzie fajnie to wyglądało. Limuzyny mają jedną wielką wadę - nie wszędzie wjadą. Jeśli ktoś ma wesele w miejscu, do którego jest bardzo marna droga, to to nie jest głupi pomysł.

Gość gość
za mało miejsca z tyłu :O źle się wchodzi - zwłaszcza w długiej sukience. nie musi byc też "limuzyna" (czyli "przedłużane" auto) albo retro, wystarczy jakiś merc czy bmw (np. 7) - taka limuzyna sedan - tam miejsca z tyłu jest bardzo dużo.