Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polećcie jakies lego duplo

Polecane posty

Gość gość

mam w domu synka 3,8. chciałam mu kupic jakiś zestaw lego duplo, ale tyle tego jest, że nie wiem co wybrac na początek. Boje sie też czy taki maluch da sobie rade z tymi małymi klockami. Polecicie jakis zestaw? A może w ogóle to jeszcze za wczesnie?

Gość gość
Przecież te zestawy są już dla 1,5-2 latków :) Spokojnie da radę. Wybierz coś z przedziały 2-5 co Ci się podoba i tyle.

Gość gość
Przecież to klocki dla maluchów, ja polecam bo łatwo je złączyć i się trzymają, ale rodzdzielić też łatwo. A jaki zestaw? Jeśli nie ma konkretnych zainteresowań to po prostu podstawowy z różnymi typami klocków. Są też takie z figurkami zwierząt czy pojazdami, sama wiesz co lubi.

Gość gość
Fajniejsze sa Mega Bloks albo Playmobil.

Gość gość
Playmobil to właściwie nie klocki, fakt, niektóre elementy się łączy przy konstrukcji zabawki ale tyle z klocków mają... Mój ma dużą torbę duplo, i dwa małe zestawy playmobil i to zabawki z zupełnie innej bajki, playmobil do odgrywania ról, jakiejś zabawy "z fabułą", klocki- do konstruowania przede wszystkim i wymyślania co jeszcze da się zbudować... Swoją drogą, playmobil też polecam bo jakość super i estetyczne.

Gość gość
Play mobil to nie klocki - jak już ktoś napisał. My mamy prawie całą serię z księżniczkami z bajek Disneya. Córka bardzo lubi.

Gość gość
kupilam dwa zestawy.jeden farma a drugi jakis w zielonym pudelku. syn ma 3 lata i jak nie wyjme to nie interesuje sie nimi. są fajne ale moze p prostu ich nie lubi. wydalam 220 zl

Gość gość
MEGA BLOKS

Gość gość
Moj ma duplo z pociagami - jeden duzy zestaw z lokomotywa i mostem i do tego nakupilam z czasem zestawy z torami, most i przekladnie. Mlody potrafi sie dlugo tym bawic i ustawia juz naprawde skomplikowane torowiska. Ma tez duplo - mini farme (wozi zwierzaki pociagiem), i jakies zestawy prostych klockow - buduje z tego garaze, domy itp

Gość gość
my jako pierwszy zestaw kupowaliśmy posterunek policji, ale to było dawno nie wiem czy jeszcze jest dostępny

Gość gość
My mamy auta - można zrobić 70 kombinacji. Nasz ma półtora roku i jest zachwycony.