Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile ja dzisiaj zjadlam.. w głowie się nie mieści

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj zjadlam na śniadanie wafla ryzowego z plastrem szynki konserwowej i dwoma plastrami pomidora, do tego zjadlam małą śliwke i popilam sokiem jabłkowym oczywiście nieslodzonym pasteryzowanym gdyż w pośpiechu zapomniałam kupić wodę, było to o 6,na obiad zjadlam pomidorowke z makaronem, talerz i nie zamierzam jeść nic poza jakimś jabłkiem ewentualnie. ile to kcal? aa i później też napilam się druga szklanke soku

Gość gość
codziennie tak jesz?

Gość gość
mało i nic wartościowego wafle ryżowe są przereklamowane, mało błonnika, wysoki indeks gilemiczny, to już lepiej zjeść kawałek razowca, przynajmniej się człowiek naje

Gość gość
w glowie sie nie miesci jak tak mozna sie odchudzac!prawie glodowka, brak bialka i popijanie wszystkiego sokiem.a wody to nie laska?przy odchudzaniu sie jej pije kilka litrow dzienni.zaloze sie ze wieczorem wrabiesz paczke czipsow i kebaba.oczywiscie popijajac soczkiem

Gość gość
odchdzasz sie podobnie jak moja kolezanka.szybko schudla z 70kg do 90kg.

Gość gość
pije codziennie 2 litry ale dziś akurat wody nie miałam tak to wcale nie pije soku

Gość Studzińska
Malo i niezdrowo

Gość gość
Soki to sam cukier. Pomidory mają wysoki ig

Gość gość
A ja zjadłam dziś domową owsiankę (wielka micha) na wodzie z cynamonem miodem, orzechami i bananem, kawa z mlekiem migdałowym, potem truskawki, potem kanapka z serem szpinakiem pomidorem i papryka, potem 1gałka lodow czekoladowych w wafelku, potem domowe spaghetti bolognese a na deser gorzka czekoalda. na kolację planuję jogurt naturalny z jagodami. mam 32 lata ważę 56 kg mierząc 168 cm , pozdawiam :)

Gość gość
czemu tyko kasze?

Gość gość
Ja zjadlam platki z bio mlekiem, kawalek sernika z kawka, talerz zupy pomidorowej z ryzem plus sandwicz, brzoskwinie, jogurt nat z muesli i 2 kanapki z razowca z bialym serem, pomidorem i szczypiorkiem. W miedzyczasie ok 1.5l wody i 2 szkl herbaty ziolowej

Gość gość
Ja zjadłam kanapkę z wędliną na śniadanie do tego kawa z mlekiem i cukrem, później w pracy ok. 13.00 druga kawa i 2 małe ptysie z bitą śmietaną-koleżanka poczęstowała :P, później jeszcze paluszki. Na obiad leczo i herbatka. Na razie nie jestem głodna :)