Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ki powie jakie tanie produkty mogę jeść na diecie?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. to dla mnie bardzo ważne co mogę jeść np na obiady?? śniadanie, co w szkole itd? oczywiście jak najtaniej

Gość gość
owoce, warzywa i mięso w niedużych ilościach. uprzesz się, to i 20 zł dziennie nie przekroczysz. nie wymyślaj, że aby się odchudzać, trzeba kupować specjalne produkty.

Gość gość
ja na diecie jem przecier pomiodorowy z kartonika na obiad po 2,50 zł z lida ma 150 kalorii w 500 ml

Gość gość
Kasze, zupy, jajka, kefir, warzywa

Gość gość
mogę jeść np rano pol bulki z chudym twarogiem i pomidorem, albo dwa jajka w szkole też pol z.. no właśnie, z czym?! żeby to się nie rozlecislo. albo czasami 2 wafle ryżowe, no obiad kasza, chude mięso gotowane i jakieś warzywo, po treningu jabłko a na kolacje jakiś jogurt albo serek wiejski? i duuuzo wody czasami zielona herbata bez cukru. schudne od tego?

Gość gość
wątpię że tak bez słodyczy wytrzymasz

Gość gość
wytrzymam byle tanio było..

Gość gość
mogę tak jeść?! pomocy!

Gość gość
mozesz, jeszcze marchew, buraki, cukinia, dynia,drób, papryka, Wafle ryzowe - bez sensu, lepiej chleb ciemny w nieduzych ilosciach, lub makarob pelnoziarnisty, płatki owsiane.

Gość gość
japka możesz :)

Gość gość
Ja Ci powiem tak jak miałam mało kasy to właśnie wtedy schudlam . Nie miałam kasy na słodycze i fast foody wiec zainwestowalam w warzywa bo tanie. Do tego błonnik i płatki owsiane i chude mleko chuda szynka od czasu do czasu , chleb ciemny. Zero macznych jak np makaron czy biale pieczywo czy domowe sosy - od tego się tyje . Jedz regularnie to ważne. 4 do 5 posiłków w tych samych porach. I nawet 10 przysiadow dziennie czy brzuszków bylebys poczuła mięśnie :D i schudniesz bez problemu a efekty będą już widoczne po paru dniach. Ładniejsza promienna cera , dobre samopoczucie i nie bd czuła głodu . I systematycznie spadajacy tluszcz

Gość gość
Ja też kiedyś schudłam na taniej diecie. Na śniadanie np jadłam ciemną bułkę z serkiem typu almette i pomidorem bądź plastrem chudej wędliny. Na drugie śniadanie jadłam jakieś owoce, jogurt. na obiad np pierś robione na parze do tego jakieś warzywka. Ćwiartka z kurczaka z piekarnika (bez skórki), Jakieś zapiekanki z ciemnego makaronu, piersi z kurczaka i jogurtu naturalnego. na podwieczorek owoce-warzywko. A na kolacje serek wiejski z jajkiem gotowanym. Do tego zawsze po posiłku czerwona herbara. Schudłam w cztery miesiące 16 kg. Do tego zupki , kupujesz dużo warzyw, nawet nie musisz mięska dawać.

Gość gość
a z brzucha mi spadnie czy musze się z tym pogodzić??