Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaa1987

Plamienia po wysiłku fizycznym

Polecane posty

Gość magdaaaa1987

Dobry wieczór! Zaznaczam na początku,że jutro bądź w piątek wybieram się do lekarza ginekologa. W czerwcu zaczęłam jeździć na rowerze. Dość intensywnie. Po kilku dniach zaczęłam plamić jasnoróżową wydzieloną. Byłam wówczas u lekarza, który przepisał mi duphaston. Jakoś nie byłam dobrze nastawiona na progesteron więc poczekalam do @ a tuż po niej przeszło. Odstawiłam ćwiczenia aż do dziś. Rozpoczęłam trening siłowy i ku mojemu zdziwieniu pojawiło się plamienie! Ewidentnie występuje po wzmozonym wysiłku fizycznym.. Spotkałyście się z takim czymś?

Gość gość
Ale nie rozumiem, jestes w ciazy? Duzy wysilek jest niewskazany i powjnnas isc natychmiast do lekarza przy plamieniach

Gość magdaaaa1987
Nie, nie jestem w ciąży. Dziś moj 18 dc. Staramy się z mężem o dziecko 6 lat. 4 razy straciłam ciąże, ale to inna historia. By zająć czyms głowę no i żeby zrzucić parę kg zaczęłam trenować, ale po wysiłku fizycznym pojawiają się te okropne plamienia. Nie mam pojęcia czym mogą być spowodowane,dlatego pytam czy któraś z przebywających na forum miała w życiu coś podobnego..

Gość gość
ja mialam tak po cc. Przez 1,5 roku nie moglam po cc cwiczyc intenywnie bo leciala mi krew, i to nie plamienie ale normalny "okres". Lekarze nie wiedzieli co mi jest. Pozniej jak cwiczylam intensywnie przez tydzien - przeszlo... ale to na wlasne ryzyko zrobilam.