Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zlapac mocz dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Musze zlapac mocz. Zuzylam kilka tych woreczkow, co sie wkleja do pieluchy i nic z tego. Da rade jakos kubeczkiem? Macie doswiadczenie? Corka ma 10 miesiecy

Gość gość
Jeżeli siedzi stabilnie to kup nocnik i posadź ją po drzemce czy spaniu a do środka włóż pojemnik. Większość dzieci sika po obudzeniu. Powinno się udaćm

Gość gość
Ja lapalam w locie na przewijaku jak córcia miała 5 miesięcy jak miała 11to juz nie dawałam rady bo za bardzo się wiercila wiec wsadzalam do wanny puszczalam wodę i zaraz robiła siusiu na stojaka. Pomysł z kubeczkiem w nocniku u nas się nie sprawdził córcia ciekawa co ja do nicnika włożyłam zaraz próbowała wyjąć kubeczek

Gość gość
Próbuj dalej z woreczkami. Ja mam synka, więc inaczej, ale po n- tym razie się kapłam, że źle kleje... A ile razy klnelam, synek miał tak czerwona skórę, że wył przy naklejaniu.... Musisz dobrze przykleić.

Gość gość
Jakie woreczki do pieluchy? Ja widziałam tylko takie co się do skóry przykleja. I patrz, czy nie pomylili się w aptece. Mi często dają dla dziewczynek, bo są podobne. Chociaż, jak już załapałam, to i do tych dla dziewczynek dawalam rade