Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic adwokata nie bedzie naprawie

Polecane posty

Gość gość

Odwolalem się do sądu apelacyjnego (sprawa o alimenty dosstalem bardzo wysokie) wraz z moja adwokat (reprezentowała mnie też na pierwszej sprawie) napisalism pismo apelacyjne_odwolawcze do Płocka. Koszt Panni mecenas za drugą sprawę 1500zl. Teraz zostałem ponformowany ze nie wstawi się do sądu zastąpi ja aplikantka. Chciała przełożyć termin sprawy ale sąd się nie zgodził. Dostałem od jej aplikantki@ ze pani mecenas nie może być naprawie bo ma w tym terminie inne dwie sprawy w warszawie na które wcześniej była umowiona. Ręce opadają to dlaczego nie wysłała prozbydo tamtych sądów o zmianę ssprawy. Dla mmnie to podejście lekcewazace. Wybulilem 1500 ma reprezentować mnie też na sprawie innej o widzenie tez koszt1500 za pierwszą sprawę wzięła 1500 w sumie u niej zostawię 4500tys. Przecież aplikant to nie mecenas a mam alimenty1000zl zwiekszyli mi z 600 na 1000 wiec chce walczyć ale bez niej staje ssie na pozyci sttaconej co robić musze do niej zadzwonić zbulwersowany

Gość gość
zadaj zwrotu pieniedzy od pani mecenas, w ogole jak sie nazywa i skad jest?

Gość gość
Czasem warto poczytac opinie o adwakatach przed ich wyborem i dobrze się rozeznac. Ja z czystym sercem moge polecic swietnego adwokata z kancelarii www.adwokat-dudek.com . Gdzie do wszystkich moich problemow podchodza rzetelnie i skrupulanie. Nigdy się nie zawiodłam.

Gość gość
Hehe dobrze robi, nie chcesz bulić na dzieciaka to nie musisz też widywać.

Gość gość
jednym slowem na adwokata wydales tyle ile przez rok wydasz na te podwyzke alimentow i na to cie stac, a na podwyzke nie

Gość gość
ale aplikantka niczym sie nie rozni od twojej pani adwokat ;)