Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona z cycem

Zostawił mnie dla płaskiej kobiety!

Polecane posty

Gość gość
No, ale widzą w Tobie tylko CYCKI. A taki facet pusty jest. A tej dziewczynie zazdrościsz, dlatego jej tak nienawidzisz i tak na nią gadasz tu same złe rzeczy.

Gość gość
Ja tam z jednej strony Cię rozumiem. Też miałam koleżankę, z brzydkim ryjem, w okularach, mysie włosy, odstające uszy, ciało jakieś obwisłe, nie myła się, z ust waliło, w dodatku języka w gębie zapominała i nic nie mówiła. A największy przystojniak sie nią interesował a nie mną. A ja sto razy lepsza od niej - ładna twarz, blondynka z błyszczącymi włosami, zadbane ciało, biust, wyćwiczony tyłek, zgrabne nogi, poczucie humoru. Ale potem sie okazało, ze on ma już dziewczynę, więc ulżyło mi.

Gość gość
Widocznie tamta ma dziewczyna do zaoferowania mózg- to czego ty nie masz kobieto !! duże cyce będą obwisłe jak naleśniki feeeee

Gość gość
Bo uroda, tym bardziej subiektywna i wychwalana przez was sroczki samochwały, to nie wszystko, żeby zdobyć i zatrzymać faceta. To, że ktoś popatrzy, to jeszcze nic nie znaczy. Ładnych dziewczyn jest na pęczki, trudno o wartościową. I miłość nie wybiera, czasami tak się zdarza, że największy przystojniak zainteresuje się szarą myszką, bo coś go do niej ciągnie, coś zaciekawia. Ludzie chcą mieć także interesujących osobowościowo partnerów a czasami te introwertyczki kryją pod fasadą nieśmiałości ciekawą osobowość, jak otwierają się przed właściwą osobą. Czasami to całkiem ładne i inteligentne dziewczyny, tylko nieco zahukane, nie afiszujące się ze swoją urodą czy inteligencją z powodu paraliżującej nieśmiałości. Bywa tak, że najgłośniejsza, najbardziej zadufana w sobie laska jest pusta jak cymbał brzmiący i po prostu nudna. Zresztą ty autorko za największy swój atut uważasz cycki, więc trudno się dziwić, że facet udał się na bardziej zielone łąki, bo chciał być w związku z kobietą (dla której cycki są dodatkiem) a nie z cyckami (do których kobieta jest dodatkiem).

Gość gość
Każdy normalny facet chce kobietę zminimum intelektu, anie cyce jak donice i nic więcej. Cyce opadną i zostanie dożywotnio z głąbem.

Gość wkurzona z cycem
Ona też nie jest imprezowa, nie chodzi na imprezy, nie wypije w towarzystwie nawet jednego piwka, jest nudna i cicha, nie tylko ja ją uważam za brzydula, tam samo myślą moi znajomi

Gość gość
Gość z 23:02 Nic dodać, nic ująć do twojej wypowiedzi, brawo.

Gość gość
Ile wy macie lat? 12?

Gość gość
Ja znam takiego jednego faceta, który jest mega przystojniakiem, ale jest także bardzo inteligentny, mądry i doświadczony życiowo. I jak wypowiadał sie o kobietach, to on wybiera sobie kobiete pod względem umysłu i kocha ją za osobowość. Nie mógł by być z kobietą z która nie może o niczym inteligentnym porozmawiać ani wymienić poglądów. Powiedział, że co z tego jak cycki są i tyłek jak w głowie pustka. Z wiekiem wygląd przeminie, a mózg zostanie. Jest singlem...

Gość gość
A ten twój facet to jaki był? Skoro wybrał nudziare to sam taki sam jest... rozrywkowy koles raczej nie zainteresuje sie sierotką marysia.

Gość gość
skad wiesz, ze jest nudna? dla ciebie i innych ludzi moze sobie byc, ale wg mnie to ty jestes beznadziejnie nudna, powierzchowna, nie masz ciekawej osobowosci, tylko te cycki i cycki, fizyczna powłoka. Co masz w srodku..? Czy tylko bycie "fajna" i to jak odbieraja cie inni sie dla ciebie liczy?

Gość gość
to, ze ktos sie nie popisuje przy rozmowie z ludzmi to nie znaczy, ze jest nudny, ja bardziej szanuje takie osoby i sa dla mnie ciekawsze niz tzw "attention whores" taaa osoby, ktore wiedza, jak sie "sprzedac", znajace wlasciwe slowka, a sa takie sztuczne, nudne i powierzchowne

Gość gość
Ty uważasz, że składasz się tylko z cycków. Jesteś pusta i próżna. A on zostawił Cię dla kobiety która ma coś w głowie i w sercu. Ty masz totalną pustke.

Gość gość
Autorko wyślij mu foto swojego cudownego biustu tak dla przypomnienia, żeby wiedział co traci. Widzę ze dechy już na ciebie najeżdżają:)a zawsze będą gorsze od biusciastych

Gość wkurzona z cycem
Jestem interesująca, rozmowna i mądra do tego ładna. Wysłałam mu zdj ale nic nie napisał :(

Gość gość
inteligentny facet bo nie patrzy na cycki:)

Gość gość
To na razie przestan, trzeba mieć swój honor. Ale pamiętaj bądź zawsze pewna siebie, piękna, usmiechnięta, tego ludzie strasznie nie lubią, wiec trzeba im zrobić na przekór.Też jestem ładna i biusciasta i tak właśnie robię. Pozrdawiam Cie.

Gość gość
cycki to nie wszystko tamta mogła miec od ciebie szersze biodra , lepszy tyłek , być moze była bardziej szczupła i ... lepiej obciągała bez wspomgagania rękami a ty robiłaś loda płytko ..

Gość gość
co dadzą cycki gdy ona robiła loda na 9/10 a ty robisz na 5/10 hehe

Gość wkurzona z cycem
On jest mądry, przystojny, zabawny, męski, dba o swoją kobietę, ale też jest przyjacielski pomocny, rozmowy, towarzyski, chodzi na takie większe imprezy, ogólnie jest świetny i idealnie do mnie pasuje, więc powinniśmy być razem

Gość gość
9.37 ale bez biustu hiszpana nie zrobisz.

Gość wkurzona z cycem
Ona nie ma figury żadnej. W sexie jestem cudowna, nie ma lepszej ode mnie. A ona nie miała nigdy nawet chłopaka! jeszcze mu pokaże co stracił, wróci z pewnością do mnie gdy wreszcie zrozumie jaki miał skarb

Gość gość
Ale już Cię zostawił i nie wróci. Skoro jesteś tala świetna jak się opisujesz to po co rozpaczasz i żalisz sie na kafe? Poszukaj nowego faceta, w końcu z Twoim wyglądem i charakterem to chyba nie problem..?

Gość gość
Nie on do ciebie nie pasuje, bo tobie brak inteligencji, klasy, jesteś nudna i myślisz, ze jakies cycki przesłonią komuś twoja tępotę, pustaku. Ośmieszasz sie tylko, tamta dziewczyna jest lepsza od ciebie pewnie i pod względem inteligencji i w łóżku!

Gość wkurzona z cycem
Ona nie jest mądra, wiem to od innych, a w łóżku z pewnością nie jest lepsza bo on jest jej pierwszym chłopakiem! Ma zerowe doświadczenie jeśli chodzi o związki

Gość gość
Jestem facetem i w autorce jest cos odpychającego, taka pusta lala z obsesją na punkcie cycków. Szczerze to dla mnie rozmiar piersi u dziewczyny nie ma znaczenia, oma musi miec w sobie to coś, podobać mi się zarówno z wyglądu jak i charakteru, bardziej patrzę na twarz, oczy włosy i tyłek czy nogi.

Gość gość
Faceci kochają niedoświadczone dziewice dla których mogą być nauczycielami, nie masz przy niej szans, bo oni fiksują na punkcie tej błony.

Gość gość
Ona może nie jest mądra, ale przy tobie i tak pewnie wydaje mu się Einsteinem...

Gość panitereska124
W takich sytuacjach najlepsza jest zemsta. Proponuję Ci założenie konta na http://ekstaza.pl. Jak spotkasz się z kilkoma facetami, zobaczysz, że tamten nie był Ci do niczego potrzebny! Zaszalej, dziewczyno, a nie się załamujesz! :))))

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć, że nie ma w łóżku lepszej od Ciebie? I weź już odczep sie od niej. Nie ona odbiła Ci faceta, tylko on Cię porzucił.