Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona z cycem

Zostawił mnie dla płaskiej kobiety!

Polecane posty

Gość gość
9.37 ale bez biustu hiszpana nie zrobisz. hiszpan nie daje takiej przyjemności jak lód z glębokim gardłęm połykiem i ssanie wora

Gość wkurzona z cycem
Jestem zła bo to pierwszy raz kiedy mnie coś takiego spotkało w dodatki bardzo pokochałam tego faceta a on on mnie zostawił dla tępej chłopczycy

Gość gość
juz o tym gdzies pisalam, ze kolega z pracy zostawil piekna, duzo mlodsza i inteligentna z poczuciem humoru zone dla brzydkiej, w swoim wieku i malomownej, nieinteligentnej kochanki. po prostu ta kobieta mu sie calkowicie podporzadkowala i padala przed nim na kolana, pozwalajac sie nawet bic.byla nim tak zachwycona (facet tzw" atrakcyjny", napompowany sterydami).on potrzebowal podziwu, pochwal i unizonosci.Z pewnoscia ta nieatrakcyjna mysz ma niskie poczucie wlasnej wartosci, widzi w twoim bylym jakies bostwo i stale okazuje mu uwielbienie i poklony ktorych on potrzebuje a ktorych ty mu nie dalas.

Gość gość
Co za bzdura, dopisywanie głupich teorii, w tamtej po prostu sie zakochał, spodobała mu sie, bo na pewno nie jest taka paskudna, jak opisuje ja zazdrosna rywalka. To ze dziewczyna jest introwertyczką wcale nie oznacza ze jest malo inteligentna czy służalcza, faceci nie lubią gadulstwa, bo wiecznie szczebiocące baby są męczące, a autorka sama inteligencją nie grzeszy i ma paskudny charakter, wiec nie dziwi mnie ze nawet średniointeligentna i srednioladna dziewczyna na jej tle mogla zabłysnąć.

Gość jestem gość
nie tępej tylko płaskiej a twoje wypowiedzi świadczą ze tępa jesteś ty i może dlatego Cię zostawił albo tamta płaska miała więcej sexapeal'u niż ty bo to jest w głowie a nie w cyckach

Gość wkurzona z cycem
jest sexowna i ponętna, mam świetne ciało, charakter, śliczną twarz, ona jest głupia brzydka, nie ma figury i ubiera sie tylko w spodnie,a jak wiadomo to każdy facet chciałby by jego kobieta ubierała się kobieco

Gość wkurzona z cycem
*jestem sexowna i ...

Gość gość
A kogo to obchodzi? Milosc jest ślepa, pogódź sie z tym i przestań histeryzować.

Gość gość
Zostawił cię dla inteligentniejszej oraz wrażliwszej i mniej płytkiej, jak mniemam. Bo ani jednego ani drugiego nie masz, wstrętny babsztylu.

Gość gość
babsztyl to moze ty jestes!!! jestem wrażliwa, wszechstronna, oczytana, typowa romantyczka !

Gość gość
wkurzona z cycem 2015.09.22 Ja jestem prawdziwą kobietą a ona chłopcem, ja noszę M jak prawdziwa kobieta z kształtami a dla niej to pewnie i S za duża. Mam duże cycki najbardziej pożądany atut przez mężczyzn! Moje wymiary to 101-76-95, jak mógł mnie zostawić dla tablicy? x Jeśli masz takie wymiary i byś się przede mną rozebrała to chyba bym rzygnął. Każ sobie te wory amputować.

Gość wkurzona z cycem
ten post wyżej jest mój

Gość wkurzona z cycem
o co ci chodzi? przecież mam talie, tyłek i duży jędrny sterczący cyc

Gość gość
idź juz gimbazo, bo nudne prowo jak c***j.Widac bo stylu pisania ,że masz około 12 lat

Gość gość
wkurzona z cycem dziś o co ci chodzi? przecież mam talie, tyłek i duży jędrny sterczący cyc x Chodzi mi o wielkie nieestetyczne wory.

Gość gość
a i jesteś facetem ,żadna baba by się nie chwaliła rozmiarem 42. Więc

Gość wkurzona z cycem
noszę 38 dla twojej wiadomości, tylko ze względu na biust zakładam 40 (bluzki) nie mam worów, tylko piękne duże piersi

Gość gość
nosisz skrajne L sama talia na to wskazuje.:) więc sprawdz chłopcze najpierw tabele rozmiarów przed tworzeniem prowo:)

Gość gość
Piękne to mogą być dla ciebie a dla faceta posiadającego poczucie smaku są to wielkie ohydne wory.

Gość gość
98-102 rozmiar biustu 44:) 74-77 talia rozmiar 40 średnia 42 duże l spadaj locho a raczej lochu podszywającym się pod babe.Jesteś transem?

Gość gość
moje ubrania sa w rozmiarze 40 (koszulki) !!! umiem czytać na metce!

Gość gość
Od kiedy 74 to rozmiar L? to na 100 % rozmiar M! Ja mam 68-69 w talii i nosze S..a czasem nawet i XS

Gość gość
Jak masz ponad metr w cycach to nie są sterczące moja droga :D w staniku na pewno wygląda to super sexy ale go zdejmiesz to czar pryśnie :D

Gość wkurzona z cycem
moje ubrania sa w rozmiarze 40 (koszulki) !!! umiem czytać na metce!

Gość wkurzona z cycem
bez stanika również stoją! latem bardzo często chodzę bez stanika

Gość wkurzona z cycem
właśnie się dowiedziałam, że ta decha jest gadułą! a mimo to jest z nią!

Gość gość
No to jest gadułą, więc dlatego też z nią jest.

Gość gość
kobieto opanuj sie, zaden facet nie jest wart, zeby go tak przezywac, a szczegolnie taki, ktory cie porzucil