Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipki

Panowie posłuchajcie tez dziewczyny, dobrze mówi to facet podrywa nie kobieta

Polecane posty

Gość Lekarz po 40tce
Co pier ...lenie w tym filmxiku. Śliczna dziewczyna, która mówi, że nie ma żadnych problemów w relacjach damsko męskich. Przez swoją urodę nigdy nie będzie ich mieć a w facetach może przebierać jak w ulęgałkach. Generalnie wydaje się pustą dziunią która nie się co zrobić z wolnym czasem i nagrywa tego typu paplaninę.

Gość gość
To prawda. Ma takie prawo, może przebierać i nie żałować, że przebierała.

Gość gość
Popracowała by lepiej nad dykcją zamiast nagrywać paplaniny "szczała jak strzała". Złośliwa, przefarbowana plastikowa lala. Kogo ona chce uczyć niech zacznie od siebie. Nie da się słuchać i oglądać i do tego to wykrzywianie ust dużo mówi o osobie.

Gość gość
Baba na filmie ma może ładną buzię ale jest strasznie pusta. Myśli, że jak ma ładną buzię to jest kimś lepszym. Jej myślenie o relacjach damsko męskich nie wychodzi poza poziom gimnazjum. Ona myśli, ze kobieta ma być bierna i manipulować mężczyznami a mężczyźni jaką jak debile starać się cały czas i dawać sobą manipulować. Taką "księżniczkę" to można co najwyżej raz zagadać i jak da się prze/ru/chać to ok a jak nie to wywalić i poszukać następnej. Mam nadzieję, że żadna z Was nie bierze przykładu z tej kretynki.

Gość pipki
A ja się z nią w 100 procentach zgadzam. Dla mnie ona nie wygląda jak lambadziara, a raczej jak kobieta z klasą. To nie jest typ blondyny która przesadziła z solarą. Gdzie wy widzicie sztuczną lalę w niej? Rzęsy swoje paznokcie też, makijaz nie przesadzony, kolor włosów bardzo neutralny. A to, ze jest pewna siebie dlaczego nie? A co ma być zakompleksiona jak 90 % procent społeczeństwa polskiego. Mi ona imponuje wyglądem i swoją pewnością siebie. Mi daleko do niej, ale uważam, że dziewczyna jest mega kobieca i ma dobry gust.

Gość gość
pusta laska pewnie szmata :P

Gość gość
normalna, fajna dziewczyna :) i dobrze gada ...

Gość gość
Babka myśli, że faceci maja za nią ganiać. Sama przyznała, że woli towarzystwo mężczyzn :P Wiadomo mężczyźni są lepsi, ciekawsi itd. puste lale z ładną buzią takie jak ona są dobre tylko do zaliczenia a po co za taką ganiać jak można z takiej zapłacić za seks? Nikt normalny nie będzie jak debil latał za takim pustakiem jak ona. Tylko drugi taki pustak się z nią może zgadzać.

Gość gość
Dla mnie ona nie wygląda jak lambadziara, a raczej jak kobieta z klasą. Koło klasy to ona raczej stała niż w niej się uczyła klasy. Poćwicz dykcję kobieto dopiero nagrywaj filmiki do internetu.

Gość gość
Laska na filmie to lachon dobry do seksu ale nie do związku

Gość gość
Osobiście to uważam że ona piękna nie jest, jedynie umalowana, zadbana. Ja mam normalną kobietę do tego bardzo atrakcyjną obydwoje traktujemy siebie z szacunkiem i jest ok :). Nikt się nie wywyższa

Gość gość
ta baba jest orkopna. gdybym była facetem, nawet bym na nią nie pierdła. kto chce byc z taką pustą snobką? zero pkory, ciepła. fuj! a co do urody, zupełnie niesłusznie uważa się za piękną. zrobione włosy, tapeta na ryjku sprawiają że wygląda jako tako, ale nie pieknie. jak to zmyje, jest zwykłą przeciętniarą jakie mijam na ulicy. zupełnie niepotrzebnie uważa się za "księżniczkę" :)

Niestety dotrwałem zaledwie do 11 minuty, niemogłem już sluchać jej ciągłego opowiadania o sobie zamiast o rzekomej tematyce filmiku. Moje spostrzeżenia: Myśle ze laska coś napewno wie, nawet sie z nią zgadzałem w tym co mówiła w przerwach od relacjonowania jakim typem osoby jest. Jest pewna siebie, wygadana ale ma w sobie dużo pychy, lekko ceniczna i w filmiku brakuje jej zrozumienia, tu akurat w kontekście tego co powiedziała o biernych facetach czy aktywnych kobietach polujących na ciacha... Niemozna generalizować, skąd moze znać motywy tych osób dla ktorych oni są tacy jacy są ? Niemoże tego wiedzieć. Sumując, pooglądałbym ją bo mozna wyłapac coś dla siebie, niestety jest dla mnie za bardzo niestrawna a wisienką na torcie tejże niestrawności jest jej szybkie dziamotanie.

A i dopisze. Dla mnie ona nie jest pusta tylko brak jej pokory bo w gruncie rzeczy to wydaje sie być ambitna i inteligentna.

Gość gość
oby jej życie porządnie dosrało, bo widac ze w d***e była i g****o widziała. wszysko na tacy podstawione od starych i wydaje jej się że wszystkie rozumy pozjadała. chyba wychodzi z błednego założenia, że ludzie niezakompleksieni musza byc koniecznie pyszni i zarozumiali - nie ma dla niej innego sceariusza. psycholożka kiepska, iech se wsadzi w d**e te swoje blogi - g****o wie. do tego średnia z wyglądu, nawet makijaz jej nie pomaga.

Gość gość
Kolejny pseudoksiężniczkowaty, wygodnicki pustak z przerośniętym ego. Kijem bym nie dotknął.

Gość pipki
Ale co w tym zlego że kobieta jest pewna siebie ba nawet zarozumiala. W dzisiejszych czasach ludzie mają w d***e innych. Każdy myśli o sobie niestety takie czasy że wygrywa najsilniejszy.

Gość gość
a co w tym zlego ze facec***atrza tylko wyroochac laske i do nastepnej? wygrywa najlepszy

Gość pipki
Jestem wrazliwa, czasami brakuje mi pewnosci siebie. Nie stac mnie na takie ciuchy i kosmetyki jakie ona ma. I ciezko w zyciu takim osobom jak ja natomiast takim jak ona jest o wiele latwiej.

Gość pipki
Dlaczego wy odrazu zakładacie ze ona daje sie ******* Nie kazda ladna kobieta to d****** Jestem przecietniakiem ale znam sporo ladnych kobiet ktore nie sa puszczalskie. Powiedzialabym ze to te przecietne sa bardziej puszczalskie, bo sypiajac z facetami chca podniesc swoja niska samoocene.

Gość gość
gość dziś Kolejny pseudoksiężniczkowaty, wygodnicki pustak z przerośniętym ego. Kijem bym nie dotknął. x Podpisuje się pod tym.

Gość pipki
To nie jest pustak. Dziewczyna ma ogromną wiedzę o perfumach i skończyła psychologię. Nie rozumiem facetow dlaczego każdą ładną dziewczynę nazywacie pustakiem, bo was nie chce? Zobaczcie jej inne filmy np. Dlaczego ludzie używają perfum. Dla mnie pyste są lambadziary po solarce . Ktoś pomysli bronisz jej bo może to ty nią jesteś, ale niestety to nie ja. Bronie jej bo dziewczyna jest konkretna w tym co mówi. Zerknijcie na kanały youtube dziewczyn : styluzacjetv czy theoleska czy nawet boogie silver wolicie takie kobiety, bo dla mnie obe nie są ładne.

Gość gość
Pustak - to bardzo dobre słowo. Pusta lala, która obraża facetów, którzy nie są tacy jacy według niej powinni być wszyscy. Tych, którzy są nieśmiali, mniej przebojowi. Nie daje im do tego prawa, bo jest tępa i bezwartościowa, nie wie co to empatia, nie akceptuje różnorodności charakterów. Idealna mentalna dresiara dla jakiegoś dresiarza z wielkim karkiem, idealnie do takich dresiarzy pasuje.

Gość gość
pipki dziś nie ma jak to oceniać ludzi po wyglądzie co? Autorkę filmu nazywamy pustą ze względu na to co mówi a nie jak wygląda.

Gość gość
zgadzam sie, ze to przeintelektualizowany pustak. ok, potrafi wyciagac wnioski i ma bogate slownictwo (to akurat na duzy plus), wiedze jakas tam tez (pisze jakas tam, bo ja nie skonczylam psychologii, a nic nowego sie nie dowiedzialam z tego filmiku, mimo ze specjalnie sie tym nie interesuje), ale osobiscie uwazam, ze sama jest nudna. Przewijalam, bo duzo p********ia, a konkretow malo. Mysle, ze po kilkudniowej znajomosci nie bylaby w stanie mnie niczym zaskoczyc. Wszystko i wszystkich tak usilnie sprowadza do schematow, ze sama sie w nich zamknela. Nawet sposob bycia tej kobiety wydaje sie byc wyuczony, ale w wiekszosci mowila prawde, o ironicznym poczuciu humoru szczegolnie, bo zakladam, ze nazywanie sie piekna w odroznieniu od reszty "brzydkich i przecietnych" kobiet przy zupelnie przecietnym wygladzie jest jego wyrazem.

Gość gość
nie jest w moim typie

Gość gość
usta strasznie dziwnie otwiera jak ryba :D

Na początku ok ale potem odleciała. Tak to jest jak się lachona na piedestale stawiało od gówniarza bo taka ładna i tylko tyle. Do tego to jej wyzywanie mężczyzn od pipek wołowych jak nie mają kompendium podrywacza w głowie... Ciekawe ilu takich wykorzystała. Może jakiś frajer jej przy konstrukcji bloga pomagał a potem "dzięki za wszystko, spi*rdalaj" :D Spójrzcie na listę rzeczy składających się na jej makijaż w tym odcinku. Aż strach co by było gdyby to wszystko z niej zmyć.

Gość pipki
Jesli kobieta jest brzydka nawet toba makijazu jej nie pomoze. Zobaczcie sobie te vlogerki o ktorych wspomnialam wyzej. Nakladaja tyle tej tapety a i tak lepiej nie wyglądają. Co do pipiek zgadzam sie z youtuberką w 100 procentach.