Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka byłam

Wiem że to chore ale kręci mnie gdy facet jest stanowczy a ja uległa

Polecane posty

Gość jestem jaka byłam

też tak macie?

Gość Król z wielkim berłem
ja lubię dominować i uwielbiam bardzo uległe 😘

Gość gość
uległa tzn ? uległość często jest mylona z lenistwem.

Gość Król z wielkim berłem
uległość z lenistwem może być mylona jedynie przez imbecyla

puleglosc mozna mylic z wygodnictwem. z drugiej strony wysyp uleglych bedacych pod wrazeniem epickiego dziela pt" 50 shadews of grey" , przypomina wysyp holenderskich tulipanow na wiosne :)

Gość jestem jaka byłam
gość dziś uległa tzn ? uległość często jest mylona z lenistwem. x Nie jestem leniwa tylko lubię gdy facet jest prawdziwym facetem i rządzi. Lubię się zdać całkowicie na niego. Chodź tu, idź tam, usiądź, wstań, teraz będziemy się kochać. W sprawach seksualnych też lubię jak facet ma inicjatywę i umie doprowadzić kobietę do rozkoszy. Wcześniej była zahukana, wstydliwa, seks tylko po bożemu. Teraz robię wszystko co mąż chce nawet rzeczy o których wcześniej bym nie pomyślała, że jestem do nich zdolna. Jest extra! Nawet jak początkowo mam opory i mąż musi mnie "przymusić" to też mi się podoba jego stanowczość. Podoba mi się bycie uległą. Lubię spełniać jego zachcianki :)

Gość Nocny
Uleglość to bardzo ciężki temat,ktos naoisał tu ze to przez greya.....zapewne ale panowie chcący być Panami,musza umieć to robić a nie tylko udawać Christiana. Reasumując uwazam ze wiele kibiet pragnie ulehłości....ale nie przy "ofierze losu" pozdrawiam