Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co Wasi mezowie potrafia zrobic w domu?

Polecane posty

Gość gość
Porzadki w calym domu oprocz muszli klozetowej bo jak on to mowi ja zrobie lepiej. Resztę pomieszczen bez problemu ogarnia, kapie corke,przewijal ja jak byla niemowlakiem,zostal z nia 4 dni gdy ja poszlam na operacje krzywda sie jej nie stala,a jeszcze zrobili dla mnie laurke. Przy samochodzie cos potrafi ale wiekszosc rzeczy to elktryka wiec nie wszystko, dom wyremontowal sam, zbudowal plac zabaw dla corki, gotowac potrafi tyle zeby w razie czego glodnym nie chodzic ale zup nigdy, poza tym nie potrafi szyc ale ja tez nie. Nie moge na niego narzekac on mi nie pomaga w domu tylko razem go prowadzimy

Gość kalinka33l
Oprócz pieczenia ciast robi wszystko to co ja . Sprzątania nauczony byl w domu a gotuje dobrze bo z zawodu jest kucharzem . Dzieckiem tez zajmuje sie dobrze tak wiec spokojnie moge isc do koleżanki na noc czy wyjechać na 2 dni

Gość gość
Umie wiele rzeczy naprawić, sam zrobi remont ( kładzie płytki, panele, umie robić w drewnie) Pracuje w ogrodzie pomaga mi w porządkach większych. poza tym jest genialny w zajmowaniu się synkami - lekcje zabawy - od tego jest Tata :)

Gość gość
Mój ma talent praktycznie do wszystkiego. Aż mam zamiar się nim pochwalić na www.utalentowani.pl

Moj umie wszystko robi pranie sprzata zrobi zakupy zajmie sie dzieckiem ugotuje szczerze to zajmuje sie lepiej domem niz ja a do tego pracuje.

Gość gość
Potrafi wszystko, ale nie zawsze na wszystko ma ochote ... zreszta tak samo jak i ja :P Na codzien naleza do niego zakupy, zmywarka, smieci i pranie. Plus wszelkie naprawy w domu i przy samochodach. Ja zajmuje sie gotowaniem (przez weekend, bo w tygodniu jemy poza domem) sprzataniem (jak wyzej ;) ) i prasowaniem. To tak z grubsza bo wiadomo ze jeszcze wiele innych spraw trzeba na codzien ogarnac :P Dzieckem zajmujemy sie razem/na zmiane. Ja go rano do szkoly zaprowadzam, maz odbiera.