Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

Jest sobie facet, ktory na jednej z imprez powiedzial, ze jedna z dwoch dziewczyn na tej imprezie mu sie podoba, potem spytalam, czy chodzi o tej druga, zaprzeczyl i juz wiedzialam, ze chodzi o mnie to bylo jakies 3 miesiace temu, w zeszly piatek jechalismy razem samochodem, potwierdzil, ze chodzi o mnie po raz kolejny w nocy mnie pocalowal, przytulal, powiedzial wczesniej: jak cie pocaluje, juz nie bedziemy przyjaciolmi nastepnego dnia wstalismy, zjedlismy sniadanie, nawet mnie nie tknal, spacerowalismy, robil wszystko, by byc jak najdalej, nie podchodzil... do dzis odzywa sie tylko na FB, nie proponuje niczego, a ja nie wiem, o co chodzi czy istnieje jakas tajemna wiedza, ktorej nie posiadam, a ktora jest potrzebna do zrozumienia takiego zachowania?

Gość gość
tajemnicza wiedza, której nie posiadasz jest taka, że facet podchodzi do ciebie jak pies do jeża. z tą różnicą, że przez szacunek do ciebie, bo wysoko cię ceni i chce dobrze wypaść, a nie zostać odebrany jako koleś, który chce kobiety na jedną noc (pytanie do ciebie, czy byś tak myślała. ;))

Gość gość
Rozczarowalas go, zawiodl sie

Gość gość
ceni sobie siebie i swój idealizm. nie przeleci cię ot tak i nie spotka się z tobą ot tak. albo nie umie wprowadzić tego w życie.

Gość gość
może uznał że może Ciebie mieć z łatwością więc stać go na kogoś więcej. Może trenował na tobie; albo uznał siebie za niegodnego; nie chce i boi się teraz coś popsuć; boi się związku...

Gość gość
Ale mysmy nie spali ze soba... tylko sie calowalismy przez chwile, nic poza tym... i nie chce, zeby mnie przelecial, a zebysmy byli razem...

Gość gość
bo ja wiem, moze naprawde sie zagubil albo jest wystraszony, bo to wyszlo nagle skoro 3 miesiace nie dawalas mu sie dotknac, to moze byc zdziwiony

Gość gość
nie wiem, jestem kobieta moze jakis facet ci napisze:)

Gość gość
moze chce to przemyslec, moze potrzebuje wiecej czasu, moze chcial, ale juz nie wie, czy chce ile macie lat?

Gość gość
on ma 28, ja mam 31

Gość gość
a ty nie chcesz miec jeszcze rodziny i dzieci? bo moze sie wystraszyl

Gość gość
no to za stara jestes dla niego. Pewnie ma jakas inna na oku.

Gość gość
wygladam mlodo:) a tak serio, nie ma na oku innej, bo wiem, ze mu sie podobam tzn wiedzialam, ze mu sie podobalam do tej pory nie wiem, jak teraz, bo nic nie rozumiem

Gość gość
no chce miec dzieci, ale nigdy z nim o tym nie rozmawialam, nie w tym rzecz na pewno szczegolnie, ze on tego chyba bardziej chce i szybciej niz ja sama, wiec to nie to:( musialam cos palnac albo zrobic cos, co go odstraszylo, ale nie wiem co mogloby to byc:(

Gość gość
odezwac sie? nie rozumiem tego