Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 23 on 44 czy ten związek ma szanse?

Polecane posty

Gość gość

jest świetnym facetem, kocham go i on mnie bardzo..ale boję się :(

Gość gość
21 lat idealna różnicą? dlaczego tak sądzisz?

Gość gość
jaki zwiazek kretynko?? on ma po prostu kryzys wieku sredniego i chce sobie p******* i dowartosciowac sie gowniara :o a to co on ci mowi to zupelnie inna bajka... 🖐️

Gość gość
Za 10 lat on będzie się nadawał do utylizacji.

Gość gość
stary ją wyroocha a później będzie jęczała że nikt jej nie che głupia frajerka :D

Gość gość
za miesiąc kończę 24lata więc w sumie jesteś autorko w moim wieku i tak się zastanawiam co cię skłoniło być z tak starym dziadem ma kasę i na to lecisz? bo chyba nie na jego "urodę" w tym wieku faceci są tłuści i zazwyczaj raz już żonaci czemu się twój rozwiódł bo żona była nie dobra? :D pewnie ją zdradzał albo lał tak jest w 90% przypadków do tego pewnie ma bachory tak one ci uprzykrzą życie nie warto na prawdę dla kasy się poświęcać zwłaszcza że młoda jesteś i kiedyś się na prawdę zakochasz bo tego faceta na 100% nie kochasz jak dajesz takie zapytanie związek ma szansę tylko kiedy jest miłość jak jej nie ma jest męczarnia i potem rodzi się nienawiść do drugiej osoby

Gość gość
Ma, dopóki on ma kasę. Wyobraź sobie, że nie ma nic

Gość gość
Masakra..... taka różnica. Mój wujek był tylko 17 lat starszy od swojej partnerki. Po latach, ona przed 60./babka pelna wigoru.... on stary dziad.... Nie rob tego, będziesz żałować ..

Gość gość
Na zachodzie taka różnica wieku między partnerami to normalka ale tu jest Polska i wątpię żeby coś z tego było. W Polsce to max.10 lat różnicy.

Gość gość
i bardzo dobrze że tu jest POLSKA i oby więcej POLSKI W POLSCE było!

Gość gość
A co wiek ma do rzeczy? I dlaczego sie pytasz internetu autorko a nie wladnej intuicji. Zawsze mi sie wydawalo, ze podstawa zwiazku jest osobowosc czlowieka a nie metryka. Widocznie w zascianku jest inaczej. Ma tylko na papierze dobrze wygladac.

Gość gość
19:27 Bo w Polsce to niedzwiedzie chodza po ulicy. A na zachodzie, to.....

Gość gość
To nie chodzi o to,zw to Polska. Tylko on będzie starym dziadem,a ona jeszcze mloda kobieta.Ich potrzeby i oczekiwania będą się rozmijac.. Bardzo rzadko takie związki są udane.... niestety

Gość gość
19:27 co ty p********z za glupoty idiotko? jak zwykle oczywiscie porownanie polska-zachod, jakby to czemukolwiek dowodzilo, po pierwsze to co napisalas to klamstwo, takie cos nie jest zadnym standardem i tak samo krzywo sie na to patrzy na zachodzie jak i w polsce, a po drugie to, ze cos sie robi na zachodzie, a w polsce nie, nie jest dowodem tego, ze zachod jest lepszy a polska zacofana, pewnie kolejna kafeteryjna idiotka z uk, ktora sie puscila ze starym angolem albo jakims pakistancem :o :o :o

Gość gość
ja założyłam ten temat.. Wy nie rozumiecie..jaką kasę !? ja go kocham..nie jedno przeszłam w swoim życiu..mimo ze jestem młoda to jestem dojrZała już bo naprawdę życie dało mi w kość porządnie ale nieważne..nie myślę o jego kasie tylko o nim. o jego oczach, uśmiechu, dłoniach o tym jaki jest kochany, dobry, opiekuńczy dla mnie...nikt nigdy nie poświęcał mi tyle czasu co on..czuje ze kocha mnie naprawdę..rozwiódł się bo żony nie kochał..od lat..nie ze względu na mnie..bo zanim my się poznaliśmy oni mieli się rozwodzic. mnie nie interesuje co będzie..ani to ze stary jak tu mówicie...dla mnie to cudowny człowiek kocham każda jego zmarszczke, kiedy się smuci i uśmiecha, ciągle myślę o przytulaniu..brakuje mi go...ja jestem w nim zakochana bardzo...nawet chcialabym by nie mial kasy bo nikt by mi wtedy nie zarzucił ze na to poleciałam..bo to nieprawda..bardzo imponuje mi tym ze sam tyle osiągnął ze jest kim jest ale nie jestem z nim z tego względu...jakby to stracił nie zostawilabym go..

Gość gość
Ja mam 22 i kocham się w 47latku :)

Gość gość
"Za 10 lat on będzie się nadawał do utylizacji. " to tak jak ona, stara du/pa po 30tce...

Gość gość
Jeśli go kochasz i jest wam dobrze to macie szansę. Musisz tylko brać pod uwagę to , że jest to ogromna różnica wieku i napewno wiele będziesz musiała poświęcić. Mam starszego partnera (15 lat), wiec wiem co mówię. Bierz pod uwagę takie życiowe sprawy, jak dzieci np. Ty młoda jesteś i napewno zechcesz je mieć on dużo starszy, wiec pewnie nie bardzo. To wszystko musicie przedyskutować i jak wasze zdania nie będą podzielone, stworzycie jakiś kompromis to się uda.

Gość gość
Teraz niejeden po 40 lepiej wygląda niż te gnojki 20 lat. Wystarczy w klubach sportowych popatrzeć i nogi miękną.

Gość gość
Za duża różnica wieku według mnie. Max 15 lat do związku.

Gość gość
ciebie też zostawi ;)

Gość gość
Kwestia dzieci już jest przedyskutowana..on chce mieć ze mną dzieci, swoje ma jedno dorosłe..ale ze mną też pragnie mieć, chce ze mną wziąć ślub...ciągle podkreśla ze będziemy razem do końca życia i ze nie wyobraza sobie swojego życia beze mnie już..ja wiem ze jest starszy i ze ja jestem młodsza i ze czeka mnie sporo wyrzeczeń ale jak jestem w nim taka zakochana to mi to jakoś z łatwością przychodzi..jakoś czuje ze mimo co by było chce z nim być..przecież nikt nie wie ile dane będzie mi żyć, ani jemu..wiem ze ma wady jak każdy ale ja go kocham nawet pomimo tych wad bo sama idealna nie jestem i nie wymagam tego od niego..chce by byl sobą przy mnie..

Gość gość
zlapal mloda glupia cizie, zobacz jak on postepowal z innymi kobietami to bedziesz wiedziala co cie czeka,,dziadfka do opieki juzz masz nie musisz na zachod do pracy wyjezdzac!!

Gość gość
z żoną rozstali się w zgodzie..traktowal ją bardzo dobrze bo mimo ze ją już nie kochał to dbał o nią..

Gość gość
czemu mnie przezywasz ? kuzwa jakie te ludzie sa głupie to masakra..milosc podobno nie zna wieku..a wy już jak tylko ktoś od kogoś dużo starszy czy młodszy to ze głupi, naiwny, ze kasa, ze dziad, ze niewiadomo co! już chyba ludzie wgl nie wiedzą czym jest milosc. ! i ze kochac można bez względu na różnice wiekową i bez względu na wygląd, bez względu na to co ma,w portfelu...

Gość gość
nie ma szans

Gość gość
Mam 46 lat i wiesz..nie wyobrażam sobie być z mężczyzna prawie 70/letnim? A ty pakujesz się w cos takiego dobrowolnie? To dobre na kilka lat,ale na pewno nie na całe życie. Możesz krzyczeć ile chcesz,...sama się przekonasz.

Gość gość
Ale ci wymyślają. Rób dziewczyno swoje i nie słuchaj się tych sfrustrowanych bab. Tutaj większość może tylko pomarzyć o jakimkolwiek facecie, wiec wiesz..

Gość gość
postanowiłam ze dam Nam szanse..pokochałam tego faceta..i nie chce go zostawiać