Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje zachowanie może odstraszać facetów? Co robię nie tak?

Polecane posty

Gość gość
rzeleciez tez was nie chca bo jesteście tak łatwe (same piszecie jak to niby chcecie im wskoczyć do lozka), że maja obawy przed chorobami wenerycznymi. heloł misiu, co do łatwosci, to owszem chcę mu wskoczyc do łożka, tylko, że ja na 42 lata życia miałam 3 facetów, a on na swoje 33 lata przeleciał ponad 30 panienek. rozmawialismy już na ten temat, wiec kto może roznosić choroby?

Gość gość
To dziwne co piszesz, bo ja mam takie same cechy charakteru i właśnie przyciągam facetów, nie mogę się od nich opędzić.

Gość gość
8:41 niesamowite jak to możliwe że facet ma więcej kobiet w życiu niż kobieta facetów? tzn że co? jest kilka tkaich których przebieg wynosi 1256125412 a są takie których przebieg wynosi 0 lub 1?

Gość gość
było tak od razu :D 33 latek to nie gimbus, podniecający się MILFetkami ;) bez urazy, ale hot 40 są w fantazjach synków, 33 latek to raczej facet, który pragnie naiwnej, niedoświadczonej 18-19latki

Gość gość
według statystyk kobiety mają średnio 3 partnerów seksualnych a mężczyźni 8 partnerek seksualnych ANBELIWEBAL! może mi to ktoś wyjaśnić :D?

Gość gość
Do wyżej, że co 3 kobieta jest dziwką bynajmniej nie z racji zawodu, która obsługuje facetów hurtem. Nie wiem, z czego wynika problem ale autorka padła ofiarą lenistwa facetów ktòrzy utrzymują niezobowiàzującą znajomość z kilkoma na raz, smsują bo tak wygodniej i można więcej ukryć. A umawiają się z własnej inicjatywy tylko z suczyskami oferującymi seks najlepiej od pierwszego spotkania. Takie czasy, że jak nie pokażesz się jako wyzbyta zahamowań puszczalska lafirynda facet nie będzie poważnie zainteresowany. Beznadziejne czasy.

Miałem nic niepisać ale jak czytam wasze wypociny i chybione proby wyjasnienia sobie takiego stanu rzeczy.. to jednak napisze jak ja to widzę :) Ci faceci SĄ zainteresowani, swiadczy o tym chociażby ze utrzymują kontakt flirtują. Dlaczego nie idą dalej a kontakt zatrzymał sie na poziomie sms ? Poprostu brak im odwagi, i najważniejsze - boją sie odrzucenia. Faceci nasluchali sie opini że kobiete trzeba powoli zdobywać , ze gdy będą zbyt nachalni fizycznie, bd probować zaciagnąc do lozka to laska ich oleje. I ja miałem podobnie, gdy szedłem dalej to czesto starłem sobie nosa bo dziewczyna uważala ze chce ją tylko bzyknąć, a najzabawniejsze ze tak naprawde chciały byc bzykane ale udawaly porządne, myslaly sobie cos w stylu.. Dobra na nastepnej randce pojde nieco dalej, pozwole mu sie pocalowac, dotknąć, a tu doopa bo koleś zrezygnował. Zawsze mi sie to kojarzy z gonieniem króliczka. Moja rada, wyjdzcie z inicjatywą, dajcie jasno do zrozumienia bo wielu facetów dzisiaj niema jaj by zrobic krok naprzod i trzeba im doslownie palcem pokazac jak maluchowi że mu wolno. Pozdrawiam

Gość gość
Brunetos dzięki za konkretną odpowiedz. Tu autorka. No włąsnie on się wydaje być bardzo zainteresowany jak się spotykamy, wtedy tez ciagle cos planuje. Przez te smsy tez flirtuje wiec to nie tak że mnie olewa i odpowiada po 5 godzinach, pisze ciekawie, dłuższe smsy i zawsze z dowc**em. Widac ze nie na odwal. No ale czegos się on boi, nie wiem czego. Może to ja sprawiam wrażenie takiej ciężkiej do zdobycia? Nie wiem już co mam zrobić. Seksu tez nie chce już uprawiac z nim ale chodziło mi o to że być może taki typek szuka seksu, no ale to tez się wyklucza bo nie dobiera się do mnie. Działa wolno, powoli, boje się ze jak to się nie zmieni to ja odpuszczę sobie takiego fajtłapę.

Gość gość
Nawet boi się mnie pocałować a było już milion okazji aby to zrobić.

Gość gość
Brunetos, nie przekonałeś mnie i częściowo potwierdziłeś moją opinię - że czekają aż ich kobieta za kołnierz zaciągnie do wyra i tylko z taką będą a z całą resztą tylko piszą smski.

Niedokonca tak jest. Oni by tak naprawde chcieli ale sie boją, wstydzą więc jesli niechcesz wziąsc inicjatywy to olej ich i poszukaj takiego jakiego chcesz a chłopaczki w zacisxu domowym na początku sie podlamią ale może to ich czegoś nauczy, zmobilizuje do zmiany. Każde doświadczenie to lekcja.

Swoją drogą zastanów się tez nad tym jaka jesteś podczas tych spotkań ? Moze jestes zabardzo niedostepna ? Zdystansowana ? Sprawiasz wrażenie osoby typu "nie dotykaj" ?

Gość gość
a chłopaczki w zacisxu domowym na początku sie podlamią ale może to ich czegoś nauczy, zmobilizuje do zmiany.  x Ameno/ nieAutorka