Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvvc

JAK WYGLĄDA TWOJA RÓŻYCZKA?

Polecane posty

Gość gość
Jestem mezczyzna I tez moge dolaczyc

Gość lekko zawstydzona
oddam dziś swoją różyczkę Tobie. Rozchyle uda i uniosę biodra dla Ciebie kochana. Spij mój nektar.

Gość gość
rzyg- najpierw ją umyj, tak będzie milej.

Gość gość
Lekko zawstydzona ile masz lat. Moj sprzet jest twardy I chce piescic twoja rozyczke

Gość cvvc
Witajcie kochane! Miałyście już dzisiaj jakieś uniesienia? Ja od rana jeszcze nic.chętnie Was popieszczę!;-)

Gość gość
Delikatnie dotykam językiem twoją wisienkę, liżę ją i wkładam paluszek w twoją wilgotną szparkę

Gość lekko zawstydzona
28 :) nie miałam uniesień. Dzisiejsza randka nie wypaliła :( moja różyczka robi się bardzo wilgotna. Otula ciepłym wnętrzem Twój paluszek. Wspaniale czuć Twój język na wisience.

Gość gość
wkładam drugi paluszek i poruszam nimi, czując jak twój soczek spływa po ich, język delikatnie pieści wisienkę i motylki

Gość cvvc
Ufff....gorąco się robi! Chyba zdejmę slipki! Lekko zawstydzona....koleżanka pieści Twój kwiatuszek a ja ustawię się za Nią i języczkiem wyliżę Jej pięknie wypięty tyłeczek! Co Ty na to moja miła?;-)

Gość lekko zawstydzona
gdzieś nam umknął cvvc . Czyżby nie zauważył Twojego kusząco wypiętego tyłeczka? ;) zaczynam jęczeć z rozkoszy. Biodra kołyszą się nadziewając się na Twoje paluszki :)

Gość cvvc
Ne umknął, nie umknął...! Zajęty jest pieszczeniem cudownej myszki! Czujesz kochanie jak mój języczek penetruje Twoje zakamarki. Twoje soczki są tak obfite że spływają po mojej brodzie...Jak Ty cudownie wypinasz tą dupcię!....

Gość lekko zawstydzona
właśnie to zrób, zajmij się jej tyłeczkiem. Liż go i całuj. A potem wejdź w Jej mokrą różyczkę . Spraw Jej rozkosz jaką Ona daje mi.

Gość cvvc
Strasznie twarda zrobiła się moja łodyga!:D Jej miejsce jest chyba przy różyczce,prawda? Z przyjemnością tam wejdę, tylko nie wiem czy Ona ma na to ochotę, bo zaniemówiła nieco zajęta dogadzaniem Tobie!:D

Gość cvvc
Lekko zawstydzona.... Pozwól, że zajmę się Twoimi cycuszkami! Będę je miął i delikatnie masował sutki. Lubisz to?;-)

Gość lekko zawstydzona
zaniemówiła bo może ma zajęte usta i ssa Twoją łodygę :D

Gość cvvc
Albo jest zajęta dogadzaniem sobie...:D Oj chętnie przeżyje dzisiaj orgazm z Tobą, tym bardziej że jak mówisz randka dzisiaj nie udana... Jeśli dobrze policzyłem to wczoraj trzy razy odpłynęłaś! Dobra jesteś!;-)

Gość gość
Jesli moge sie dolaczyc to dam tobie swoja lodyge do ssania jest bardzo twarda z duza glowka

Gość lekko zawstydzona
czuję niepohamowaną ochotę też się dotykać. Czuję ze moja różyczka zrobiła się mokra. Possij moje sutki. Są takie sterczące.

Gość cvvc
Robię to z największą ochotą!!! Języczek pracuje jak szalony, ręką masuję sobie ogórka i z przyjemnością i wypiekami na twarzy obserwuję jak zabawiasz się swoim kwiatuszkiem....Jak lubisz to robić najbardziej?...;-)

Gość lekko zawstydzona
dzisiaj mogę zaszaleć bardziej. Pozwól że najpierw poliżę twoją lodyge i wezmę do buzi possać. Trójkąt z dwoma panami mam już na koncie :P

Gość lekko zawstydzona
najbardziej lubię wkładać paluszki i powoli nimi poruszać. Drugą ręką w tym czasie pieścić wisienkę.

Gość cvvc
Och...lekko zawstydzona....Tak strasznie mnie podniecasz, że chyba niedługo wybuchnę!!! Masuj ,Kochana swoją szpareczkę, chcę żebyśmy mieli razem..... Kolega też z nami zakończy;-)

Gość lekko zawstydzona
masuję coraz szybciej. Podnieca mnie to pisanie a moja szparka zrobiła się bardzo mokra i gorąca. Wisienka zrobiła się tak bardzo nabrzmiała. wypnę tyłeczek, spuść się na niego mmm

Gość cvvc
Aaaaa uuuffff zaraz nie wytrzymam!!! Moja słodka jak Ty pięknie go wypinasz! Zaraz poczujesz na nim mój ciepły nektar! A Ty już kończysz? Tak pięknie pachną Twoje soczki....Odpłyń kochana!!!!!

Gość gość
Wypnij tyleczek a ja zerzne twoja rozyczke a potem spuszcze goraca sperma na twoj sliczny tyleczek

Gość cvvc
Czułaś Kochana......?:-) Tak dużo nazbierało się tych nasionek od wczoraj , że aż dziw! Ale Cię pobrudziłem!!! Zaraz to naprawię! Wspaniale się z Tobą pisze.Takie to podniecające! A jak tam u Ciebie ? Już spełniona?;-)

Gość lekko zawstydzona
miałam piękny orgazm. Jeszcze mi różyczka pulsuje. jestem naga rozpalona i spełniona. Ciągle pod wrażeniem ze pisanie może tak pobudzić i podniecić. nie wiem czy nie zrobię tego jeszcze raz. Wciąż czuję podniecenie i różyczka spragniona ;)

Gość cvvc
To masuj ją dalej! Niech jeszcze raz odpłynie! Chętnie bym ją wycałował!;-) Jakże chciałbym ją zobaczyć!!!.... może prześlesz jej zdjęcie?!.....takiej mokrej, pulsującej..

Gość gość
Tez mam chec to powtorzyc Mialem wspanialy orgazm ale moze po polnocy teraz musze sie ogarnac.jestes blondynka Czy brunetka

Gość cvvc
Sądząc po długiej przerwie znowu odpływasz!?:D