Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzamy się od jutra

Polecane posty

Gość gość

Dobra dziewczyny, postanowiłam że od jutra będę sie odchudzać. Wazę 60kg i mam zamiar zrzucić 10kg. Mam w planie dietę kapuścianą + czwiczenia. Kto ze mną? (Będzie raźniej

Gość gość
zdecydowanie polecam slimcea na blokadę apetytu oraz przyśpieszenie przemiany materii. Te połączenie dało mi rezultat 12kg w 3 miesiące stosowania.

Gość gość
hej , ja tez od jutra, waze 65 kg a chce 60 kg wazyc i zgubic brzuch nie wiem jaka dieta , zastanawiam sie :)

Gość ullaw12
ja sobie jade z dieta dukana , już 12 kg mam za sobą :) jem dużo - zero ćwiczeń :) i ważę 52 kg :)

Gość gość
Dołączam się i ja ! :) Rowerek stacjonarny + ograniczenie słodyczy + picie dużej ilości wody + odstawienie zwykłego chleba w zamian za chleb odchudzający PFV. Co myślicie o tym? http://islaverde.eu/dlaczego-odchudza/ Rowerek stacjonarny - ile czasu polecacie jeździć dziennie?

Gość gość
Ja odchudzam sie piaty dzień.ciezko jest tym bardziej ze jestem uzależniona od słodyczy.ale powiem wam ze czuje sie jakos lżej

Gość gość
ullaw12 dziś ja sobie jade z dieta dukana , już 12 kg mam za sobą usmiech.gif jem dużo - zero ćwiczeń usmiech.gif i ważę 52 kg usmiech.gif Wow ta dieta az tak dobrze dziala :o

Gość gość
Hej! laski mnie nie idzie tak dobrze mam do zrucenia 10 kg, no wystarczy 5 i bedzie oky! od dawna biegsm na basen, rower i te sprawy..a waga stoi nie jem słodyczy, nie obzeram się ale..wiecie kupiłam gacie obciskające i ten sam efekt! zakładam i jest oky do sukienki polecam

Gość gość
Hej! Wątek trafiony.odwieczny problem odchudzam się od jutra.

Gość panikasia202
Nie wiem jak wy ale ja ważyłam aż 120kg i to było strasznie męczące ;/ ale teraz ważę 74kg ale to tylko dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam i jestem najszczęśliwsza osobą na świecie;)