Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosujecie na PiS, Korwina czy Kukiza?

Polecane posty

Gość gość

taki maly sondaż :)

Gość gość
głosuje na PSL

Gość gość
głosuję na Prawo i Sprawiedliwość :)

Gość gość
Ja na PO

Gość gość
Na żadnego z wyżej wymienionych debili

Gość gość
to wy/pier/dalaj 😡

Gość gość
ja na RAZEM

Gość gość
Na nikogo. Wszystkie partie to zło. Z każdą partią jest coś nie tak.

Gość gość
na Kowina

Gość gość
tylko PiS !!!!!!!!!!!!!!! chcę zobaczyć agonię PO wskich ścierw ! a potem chcę zobaczyć każdy proces jaki wytoczą tym którzy sprzedali nasz Kraj ! Tusk Kopacz Komor Sikorski Belka Szejnfeld Nowak Rostowski Sienkiewicz Grupiński i ta zdzira Bieńkowska !

Gość gość
na PO hahahahahaha dobre:D ktoś to musiał napisać dla jaj :D na po zagłosują tylko sami peowcy, ich rodziny, ewentualnie złodzieje i szubrawcy, którym kulawe prawo jest na reke ... no chyba ze jesteś czyms z powyższych...

Gość gość
A w jaki sposób można sprzedać kraj w Europie? Możesz się tym podzielić bo mam dużo kasy a chciałbym se kupić np taki Gibraltar

Gość gość
Właśnie kończę książkę Sumlińskiego "Niebezpieczne związki BK" Lepper zginął ponieważ miał ważne dokumenty i zdjęcia dot. fundacji Procivili!!! Mafia pruszkowska była tylko marnym wykonawcą ich rozkazów. Cała przestępcza działalność skupia się wokół WSI ! Od handlu bronią np. Irlandia(IRA), Afganistan (talibowie) po narkotyki, handel kobietami (WYBORY MISS POLSKI !!), kradzieże przemyt samochodów na wschód, korupcja na każdym szczeblu, i wszystko w ścisłej współpracy z sowietami !!! To są bandyci, których ojcem chrzestnym jest Komorowski !!!! Jaruzelski powiedział w 1993r: „Wiążemy z nim wielkie nadzieje” !!!

Gość gość
gość dziś A w jaki sposób można sprzedać kraj w Europie? Możesz się tym podzielić bo mam dużo kasy a chciałbym se kupić np taki Gibraltar xxx milcz !!! pętaku sprzedajny ! won wynocha za granicę jak ci się coś nie podoba ! Bronisz PO wskich skur...li ?! Miejsca dla takich jak ty w Polsce NIE MA !!!

Gość gość
Na PiS. To oczywiste

Gość gość
Na PO, jeśli PIS przejmie władzę, to nie będzie już niczego...

Gość gość
PIS nigdy wiecej zlodzieji i zdrajcow z PO

Gość gość
Gosciu z 9, 53 to jak to wytłumaczyć że gdy w latach 2005 - 2007 gdy rządził PiS bylo wiecej pracy , lepsze zarobki.A po jednej aferze zresztą nie PiS ale ich koalicjanta Kaczyński nie zamiatal afery pod dywan tylko od razu podal rząd do dymisji. Zresztą nie potrzebnie bo PO doszla do wladzy.Teraz PO gdy zepsula co się dalo po cichutku marzą by nie rządzić a żeby PiS z tym się męczył.

Gość gość
Jak Pis rządził w 2005 roku to ja jestem małą dziewczynką:-D

Gość gość
Czyli jesteś

Gość gość
Zagłosuje na każdego kto.zreformuje w Polsce system edukacji i ZLIKWIDUJE Gimnazja. Dość juz tego chorego gowna.Dość!

Gość gość
PiS rządził w 2006 roku ignorancie

Gość gość
Chciałbym na KORWIN ale pewnie nie wygraja wiec raczej PIS sluchalem audycji w radiu na temat imigrantów i dwie k***y z PO niedor****ne tak naskakiwaly na PISOWCOW ze nie chca imigrantów mssakra. Ale PIS tez ich przyjmie może nie w takich ilosciach.m

Gość gość
Komu chce po zaimponować ze chcą.emigrantów?Komu? Chyba jakimś niedorozwinietym deklom.

Gość gość
Jak bedzie z tymi gimnazjami?Która z partii w końcu.zamknie ten nieszczęsny , cuchnący nepotyzmem i układami rozdział? Wiadomo że to guano wymyślono tylko po to by spowodowac rozrost etatów "dla swoich".Wiadomo że egzaminy przedgimnazjalne to debilizm nic nie wynoszący prócz zabijania kasy na testach przez wydawnictwa. Wiadomo że zamykanie w jednej placówce trzech roczników o tak różnym stopniu rozwoju w dodatku przy brakach kadr to fala,znęcanie się silniejszych nad słabszymi,wiadra na glowach nauczycieli i wjazdy policji.

Gość gość
Deklem to ty jesteś skoro nie odróżniasz imigrantów od emigrantów