Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosujecie na PiS, Korwina czy Kukiza?

Polecane posty

Gość gość
Tylko PiS 😍

Gość madagaskar548
Ja głosuję na .Nowoczesną, to teraz obok Korwina jedyna wolnorynkowa partia na Polskiej scenie politycznej. Pozostałe wepchną nas w socjalistyczne szambo ( PO od ośmiu lat to robi:))

Gość gość
gość dziś c c Tak się składa iż ci tzw "uchodźcy" należą z logiczno-językowego punktu widzenia do obu kategorii.To są i emigranci jak i imigranci. Nie wymadrzaj mi się tu naleśniku zebrany z zimnej patelni wprost do łona swej starej.

Gość gość
nie mówcie, że szkoda głosu na Korwina! On wejdzie do sejmu z palcem w doopie! To tylko kwestia z jakim poparciem Wejdzcie na jego stone na fejsie, Nie oglądajcie tej propagandy w tv. Oni specjalnie manipulują sondażami, żebysce myśleli ze tylko PiS i PO mają szanse

Gość gość
a teraz wyobrazcie sobie, że sondaże są zakazane... Po rozmowach z rodziną i ze znajomymi powiedziałabym ze największe poparcie będzie miał Korwin, potem Kukiz i PiS Teraz już rozumiecie, po co publikuje się "sondaże"?

Gość gość
Skórwin jest przegrany. Stary dziot nie ma żadnych osiągnięć i nie proponuje niczego realnego. Tylko PO jeżeli chodzi o mnie.

Gość gość
Ja piertole... Petru przesiaduje na Kafe i pisze, że będzie na siebie głosował... :) To nawet debil zauważy, ż e nowoczesna to taka furtka dla PO, identyczna sytuacja jak z Palikotem Wtedy ćpuny i pedały się nabrały, teraz już nikt się nie nabierze

Gość gość
Taa... teraz Komorowski wlazł na Kafe i mówi, że zaglosuje na kolegow złodziei :D hehe

Gość gość
Coś w tym jest. Co on ma teraz do roboty ?

Gość gość
Tylko Pis! Wrocilam z emigracji po 10 latach I stwierdzam, że straszny syf e tym kraju! Pis to ostatnia deska ratunku. Jezeli nie Bedzie rzadzil Sam to niestety musze opuscic ojczyzne po raz drugi bo już nie pozostanie nawet gram nadziei

Gość gość
A ty *****cz swoją matkę, babcię, czy siostrę? Taki mały sondaż, równie inteligentny.