Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sądzicie ze samotny człowiek jest sam sobie winny swojej samotnosci??

Polecane posty

Gość gość

Ja uważam ze tak. Muszą mieć paskudny charakter skoro nikt go nie lubi, nie chce się przyjaźnić.

Gość gość
Bzdura przyjaźniłam się z koleżanką przez ponad 20 lat mieszkaliśmy w tym samym bloku na tym samym piętrze i przez ten czas nigdy się nie kłóciliśmy ponieważ miała b.dobry charakter i niestety koleżanka została sama dodam jeszcze że może nie była żadną pięknością ale brzydka teź nie była.

Gość gość
nie cierpię starych zgryźliwych bab

Gość gość
Mnie chodzi o samotność (brak, znajomych przyjaciół a nie o brak męża/faceta. W takim razie dlaczego się już nie przyjaźnisz z tą koleżanką?

Gość gość
Do 9:11 ty umiesz czytać ze zrozumieniem czy cię to przerasta.

Gość gość
Z prozaicznego powodu wyjechałam do innego miasta.

Jeżeli ktoś jest miły dla ludzi i ich po prostu lubi a nie stroni od nich (bo niektórzy mają problem i zamykają się w 4ścianach) to raczej nie grozi mu samotność i nie musi być wcale piękny!

Gość gość
a jak ocenic ludzi ktorzy stronia od innych bo sie ich boja albo nie maja umiejetnosci spolecznych i nie potrafia nawiazywac dlugotrwalych relacji?

Gość gość
znad morza widzę ze zgadzamy się. Nic nie dzieje się bez przyczyny, to wina charakteru. Jak ktoś jest niemiły to tak właśnie konczy- w 4 ścianach. Wygląd w przyjażni nie ma żadnego znaczenia. Znam właśnie takich którzy za przyjaciółki mają 4 ściany na własne życzenie. Autorka

Myślę, że różnie to bywa. Czasami taki człowiek odpycha od siebie innych, czasami jest to wina otoczenia.

rzeczywiście już nawet małe dzieci ciągle się wyśmiewają z innych i są wrogo nastawione, brakuje ludziom empatii w tych czasach, z drugiej strony nie każdy też jest nią obdarzony