Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette Ena

RATUNKU!!! Wstydliwy problem z kiełbasą w intymnym miejscu! GDZIE PO POCMOC?

Polecane posty

Gość Anette Ena

Wstydzę się iść do lekarza. Mam 19 lat, mieszkam z rodzicami, nie mam chłopaka ale za to często się masturbuję. Już wcześniej chodził mi po głowie zakup jakiegoś wibratora ale nigdy nie odważyłam się wejść do sex-shopu. Z internetu też obawiam się zamówić bo jakby paczka przyszła do do mu pod moją nieobecność to kto wie czy mama albo taka jej nie otworzy. Więc zrobiłam jedną z najgłupszych rzeczy jakie można zrobić. Użyłam pęta kiełbasy. Zrobiłam już tak raz wcześniej i było ok. Oczywiście nie jadłam jej potem. Jednak gdy wczoraj znów robiłam sobie dobrze to przy wyciąganiu już kawałek kiełbasy oderwał się i został w środku. Nie zdołałam go wyjąć do dziś. Jestem zrozpaczona. Nie wiem co robić. Siedzi głęboko, czuję go palcem jak wkładam ale zamiast wyciągnąć to tylko wepchałam niechcący jeszcze głebiej. POMOCY!!!!!! CO TERAZ???????? Przecież nie pójdę z tym do lekarza bo bym sie chyba ze wstydu zapadła. Plis błagam to nie prowo siedzę w domu bliska załamania. Do szkoły nie poszłam bo powiedziałam że się fatalnie czuję co zresztą jest prawdą. POMOCY bo boję się, że mięso zacznie gnić we mnie, aaaaaaaaaaa!...

Gość gość
Uspokój się. Stań w rozkroku. Zrób 100 przysiadów. Potem chwilę poskacz. I ponownie spróbuj ostrożenie wyciągnąć palcami. A jeżeli się nadal nie uda, to wypłucz pochwę silnym strumieniem z prysznica.

Gość gość
spróbuj może ssawką od kanalizacji?

Gość gość
prowo, było już kiedyś coś podobnego na kafe tylko z kaszanką więc 0 na 10

Gość gość
Dobre! :D:D:D

Gość Anette Ena
Już skakałam i cudowałam różne wytrząsania przysiady też ale nic nie pomaga. NIC A NIC! Próbowałam nawet wkładać sobie szydełko bo ono ma taki haczyk na końcu ale tylko wepchnęłam kiełbasę głęboko do samego końca :(

Gość gość
kiełbasa się wścieknie jak przeczyta :D

Gość gość
Zacne prowo daję 9/10

Gość gość
OK. Spokojnie. Usiądź w wannie w szerokim rozkroku, rozchyl palcami płatki szparki i skieruje do wnętrza silny strumień ciepłej wody z prysznica. Powinno wypłukać kiełbasę.

Gość gość
Czemu wszyscy zakladaja ze prowo? Biorac pod uwage "inteligencje" wspolczesnej mlodziezy oraz medialny seksizm pod ktorego sa wplywem to nie ma podstaw by nie wierzyc w taka dziewczeca "zaradnosc". Autorce pogratulowac pomyslu!

Gość gość
Jak ciasno siedzi to strumień wody wątpię by pomógł :O

Gość gość
weż wejdź do piekarnika i spróbuj usmażyc tą kiełbasę, wtedy tak szybko nie zgnije

Gość relnie patrząc
To lepiej się wybierz do jakiegoś konowała. Nawet prywatnie do innego miasta. Inaczej czeka Cię gnicie mięsa i zakażenie. Chyba nie chcesz się nabawić jakiegoś syfa, co? Masturbacja jest jednak złem.

Gość gość
Próbowałaś z kotem?

Gość gość
a tam z kotem, z psem spróbuj :D

Gość Anette Ena
To była chińska kiełbasa właśnie z psa :P

Gość Anette Ena
Anette Ena dziś To była chińska kiełbasa właśnie z psa jezyk.gif x Prowokacja! Prowokacja! Ja tego nie pisałam! Wy sobie żarty stroicie a ja cierpię i płaczę :(

Gość gość
Kiełbase sobie wkładałaś? :D

Gość gość
Anette, ta kiełbasa wcześniej lub później, przy którymś z kolei myciu z ciebie wypadnie. Pochwa ma zdolność do automatycznego oczyszczania się, więc nie martw się że ta kiełbasa będzie w tobie na zawsze i tam zgnije, bo tak nie będzie.

Gość gość
Biedaczka. W skarbonce nie uzbierało się na wibrator :( Ale na półtora kilo podgardlanej starczyło :)

Gość Anette Ena
Bo się że właśnie nie wypadnie. Tam została urwana cała końcówka kiełbasy i siedzi. To nie kilka drobinek które same powypadają tylko jeden duży kawałek ale głęboko. Czuję go palcem ale nie mam jak uchwycić. Boję się, że właśnie będzie tam siedział i gnił. Chciałabym go jakoś nadziać i wyciągnąć ale jak dźgam to tylko wciskam go jeszcze głebiej POMOCY poradźcie coś bo ja wariuję już z rozpaczy!!!!

Gość gość
jeśli nie prowo ;) to nie ma innej rady tylko z*********j do gina :D

Gość gość
Uspokój się. Maksymalnie rozciągni wejście do pochwy palcami jednego dłoni, i spróbuj wygrzebać kiełbasę palcem wskazującym drugiej dłoni. Rozciągaj pochwę delikatnie i powoli - wtedy się maksymalnie otworzy.

Gość Anette Ena
Już tak robiłam próbowałam wygrzebywać palcem i szydełkiem i nic nadal tam tkwi i mam wrażenie że już śmierdzi jeju to gnije we mnie!!!!

Gość gość
Anette, musiałby ocenić sytuację bardziej bezpośrednio. Cyknij fotkę rozchylonej szparki i wyślij mi na mail'a: upu2(małpa)wp.pl

Gość gość
Wsadź do pochwy rurę do odkurzacza i włącz odkurzacz to może wyciągnie :D

Gość gość
@ gość dziś Anette, musiałby ocenić sytuację bardziej bezpośrednio. Cyknij fotkę rozchylonej szparki i wyślij mi na mail'a: upu2(małpa)wp.pl x Zboku zostaw dziewczę widzisz że w rozpaczy. Znajdź se foty w necie i przy nich sie onanizuj

Gość gość
Bez fotki trudno mi bliżej ocenić sytuację. Anette, spróbuj zahaczyć wejście do pochwy palcem, pociągnąć do góry aby je rozchylić i drugą dłonią podważyć kiełbasę linijką lub małą łyżeczką do słodzenia.

Gość prawictwo pospolite 195
Wale konia.