Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette Ena

RATUNKU!!! Wstydliwy problem z kiełbasą w intymnym miejscu! GDZIE PO POCMOC?

Polecane posty

Gość gość
Autorko jestes pewna że masz tę kiełbase właśnie tam? Może masz ją jednak w pupie?!

Gość gość
Nastepnym razem pytaj w mięsnym o coś w mocnym flaku albo o wędline podsuszana ale nie kruchą. A teraz szoruj na izbę przyjeć.:classic_cool:

Gość gość
hahahahahaha lol

Gość Anette Ena
Jaka linijka? Mam 19 lat i nigdy nie uprawiałam seksu! Nie włożę tam linijki bo linijka za szeroka!!! Zdjęć też nie wyślę.

Gość gość
A długo sie masturbujesz? a czemu ci przyszło do głowy kieblase włożyć do c**y? a czemu chłopaka nie masz

Gość gość
Jak nie wyślesz fotki, to nie będę mógł ci pomóc. Chodzi mi o fotkę samej szparki. Taka fotka jest anonimowa. Nikomu innemu jej nie pokażę a później i tak ją skasuję. P.S. Skoro nie mieści się linijka, to spróbuj użyć rączki małej łyżeczki do słodzenia. Podważ kiełbasę rączką łyżeczki i spróbuj wyciągnąć.

Gość gość
Spróbuj penseta albo niech jakis inny chłopak ci wyciagnie popros

Gość Anette Ena
Nie mam chłopaka a nawet jak bym miała to bym nie poprosiła! Mam młodszą siostrę ale wstydzę się jej przyznać. I tak jej nie ma bo jeszcze nie wróciła ze szkoły.

Gość gość
To co z tym zdjęciem ? To bardzo ważne i wszystko od tego zależy.

Gość biegły sądowy biegacz
Jak nie chcesz do gina ani nie masz zaufanej osoby to przełam się i poproś siorę. Tylko, żeby to nie było 10-letnie dziecko przypadkiem. Ile siostra ma lat?

Gość gość ciekawski jestem
Nie uprawiałaś seksu to jesteś dziewicą. Jakim cudem przez błonę dziewiczą wkładasz sobie kiełbasę?

Gość gość
kurcze współczuję:-( Nie wiem co tu poradzić... najlepiej wyjąć ja czymś tylko czym... albo chociaż kawałek to przynajmniej reszta by sama wypadła, musisz znaleść przedmiot którym to "złapiesz " ew dwoma palcami wskazującymi rozciągnąć tam i złapać tymi palcami ale rób to na stojąco żeby jeszcze jej nie wepchnąć dalej, choć najlepiej jedź prywatnie do lekarza choćby do innego miasta...

Nie jestem ginekologiem tylko inżynierem ale postaram się pomóc. Idź do najbliższego sklepu z narzędziami do majsterkowania (może być nawet chiński "wszystko po 5zł") i tak kup coś, co się nazywa CHWYTAK GIĘTKI KURZA ŁAPKA. Wygląda to tak: x http://www.tele-zakupy.pl/images/produkty/chwytak-gietki/chwytak-gietki_001.jpg x Niech Cię nie przeraża ta końcówka, bo ona jest chowana. Dopóki nie naciśniesz uchwytu, łapka pozostanie schowana i możesz takie ustrojstwo bezpiecznie wprowadzić do pochwy. Następnie chwyć łapkami mięso i wyciąg je. Powinno pomóc. Powodzenia! 🖐️

Gość Anette Ena
Baronie pancerny PODZIAŁAŁO!!!!! :) :) :) Nawet nie musiałam biec do sklepu przecież muj tata w garażu ma takie coś że też ja wcześniej na to nie wpadłam wystarczył jeden raz i od razu wyjęłam za pierwszym pociągnięciem :) Baronie jesteś wspaniały cudowny niesamowity najlepszy fachowiec i myśliciel w każdej dziedzinie nie wiem gdzie mieszkasz ile masz lat ani jaki ejsteś ale KOCHAM CIĘ platonicznie i wirtualnie :* Jajuńku uratowałeś mu życie :) DZIĘ-KU-JĘĘĘ :* :* :*

Och, dziękuję za słowa uznania ;) Cieszę się, że mogłem pomóc. Cieszę się, że pomysł okazał się skuteczny i szybki w realizacji. Ale nawet ja się nie spodziewałem, że rozwiązanie problemu nastąpi tak szybko. Cieszę się razem z Tobą :D

Gość Anette Ena
Baronie podziwiam Cie z całego serca naprawdę nie mam słów uznania jakby mi kamień spadł z serca ja już miałam takie czarne myśli że o samobójstwie myślałam. Jakże się cieszę że jest ktoś taki na kafe jak Ty Baronie pancerny ;)

Gość gość
Ta jasne... w 19minut poszlas do garazu, znalazlas, zdyzenfekowalas (mam,nadzieje), wyciagnelas i napisalas na,forum. Ludzie litosci. Jak chcecie robic prowo to z glowa

Gość gość
baron pancerny możesz takie ustrojstwo bezpiecznie wprowadzić do pochwy. Następnie chwyć łapkami mięso i wyciąg je. Powinno pomóc. Powodzenia! x x "chwyć łapkami mięso" hahahahahaha o kur... rozyeb...mi konstrukcje. Baron 10/10:D:D z z Ps baron czy to nie twoje prowo?:classic_cool:

Gość gość
nie wiem czy to prowo czy nie ale leje ze smiechu z waszych komentarzy. jestescie boscy :D🖐️

Gość gość
10/10 usmiałam się :D

Gość gość
Widelcem :D

Gość Gościu

Ty jesteś mega zboczona ...